Nie, odwrotnie U Kapiasa nie ma wyboru azalii, właśnie w Pisarzowicach kupiłam. Teraz już zaczyna się pełnia kwitnienia azalii, tam jest bajkowo, znowu Warto jechać zobaczyć. Jeszcze za tydzień też będzie ładnie Ale jestem ciekawa co zostanie na końcówkę Święta Azalii...a specjalnie przyjeżdża Małgosia z Lublina i Kasia z Zielonej G.
U Kapiasa zawsze jest co oglądać, natomiast w sklepie oglądałam tylko kwasoluby, dla mnie nic nie było. Szukałam też ostatków ciemierników, bo mam miejscówkę dla jednego-dwóch, ale też nie ma.
Do Pisarzowic warto teraz, ale faktycznie, w niedzielę mają zamknięte. Za tydzień się Święto Azalii zaczyna, to będzie otwarte.
Kasiu juz kwitnie Majer ladny. U mnie juz tez, male piekne, ale ten duzy co mam jeszcze z 3 dni i bedzie fioletowa kula. Azalie tez w rozkwicie i pachna.
Kopiemy melioracje nie specjalnie czasu nawet na foty, ale zapach konwalii i bzu roznosi sie wszedzie.
Rekamacje zloze po 3 tygodniach od ukorzenienia. Juz sucha w donicy.
U nas ostre slonce, wietrznie ale cieplo.
A gdzie ty zamawialas u Cwika, ze tak dlugo czekasz co prawda jest sezon obecnie 2 tyg to gwarancja. Ale warto zrobię fotę to pokaze moja.
Bede chciala u nich tez zamowic ta co utracilam od Hodunow i jeszcze Rapsody zamowie na balkon.