Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 12:22, 22 maj 2018

Monia81 napisał(a)
Dzięki wielkie

12:48, 22 maj 2018
danuta_szwajcer napisał(a)
Rosarium, beznadzieja, szkoda kasy i nerwów a te co się obstały to pełno mszycy ale kupiłam też w Ćwik no i te są piękne już pączki mają Jak przyjadę z Anią kiedyś to kawałek poproszę

upsss .......kogos tam chyba zabrakło ....bo to by\l dobre miejsce do zamawiania róz ja tam zamawiałam dwa lata temu w upalny i suchy czerwiec ...przyszły ok sadzonki i przyjeły sie bez poblemu....jedna była słabsza ale pani do mnie zadzwoniła i mówiła ze taka bedzie ...i sie zgodziłam

12:50, 22 maj 2018
Kindzia napisał(a)

Tak i Ela, i Danusia dostały od nich chabazie nie nadające się do sadzenia . Omijaj z daleka!

Tak, daleko lecimy Jeszcze trzy tygodnie Z Małgosiami i Kasiami razem, w szóstkę

miłych wakacji) ciekawam gdzie bedziecie driny saczyc i wygrzewac sie

ja z tych co nie lubia lezakowac dłuzej jak dwa dni na plazy ...ale Santorini mi sie marzy
Basilikum 14:11, 22 maj 2018

Kasiu nie do wszystkich krajow paszport trzeba

Gosia a gdzie tam u Ciebie poupychane. Poupychane to calkiem inaczej wyglada nie zanasz sie

ja w przyszlym tygodniu mam urlop ale nigdzie nie jade. Moze w czwartek gdzies na rowery
Kindzia 14:30, 22 maj 2018

eee_taam napisał(a)

upsss .......kogos tam chyba zabrakło ....bo to by\l dobre miejsce do zamawiania róz ja tam zamawiałam dwa lata temu w upalny i suchy czerwiec ...przyszły ok sadzonki i przyjeły sie bez poblemu....jedna była słabsza ale pani do mnie zadzwoniła i mówiła ze taka bedzie ...i sie zgodziłam

U mnie też rosną ich róże, dorodne sadzonki dostawałam, kiedyś...
Teraz już bym się nie odważyła u nich kupować.
Kindzia 14:40, 22 maj 2018

eee_taam napisał(a)

miłych wakacji) ciekawam gdzie bedziecie driny saczyc i wygrzewac sie

ja z tych co nie lubia lezakowac dłuzej jak dwa dni na plazy ...ale Santorini mi sie marzy

Dziękuję Za morze lecimy, daleko
Ja mam właśnie potrzebę leżenia, nic nie robienia i nie martwienia się o gary. Kompletny reset
Kindzia 14:49, 22 maj 2018

Basilikum napisał(a)
Kasiu nie do wszystkich krajow paszport trzeba

Gosia a gdzie tam u Ciebie poupychane. Poupychane to calkiem inaczej wyglada nie zanasz sie

ja w przyszlym tygodniu mam urlop ale nigdzie nie jade. Moze w czwartek gdzies na rowery

Pewnie, że nie do wszystkich, ale tam gdzie lecimy trzeba.

My mamy wolne w piątek po Bożym Ciele, ale plany przesadzeniowe mam i chcemy darń pod huśtawką zamienić na kamyczki. Nie będziemy się nudzić

Miłego odpoczynku Iza
kasja83 20:46, 22 maj 2018

Kasiu takie wakacje się szykują..nic tylko odliczać dni
Bogdzia 21:26, 22 maj 2018

To się Wam fajny urlopik szykuje.Ja lubię w domu.
mirkaka 07:38, 23 maj 2018

Z Ingrid Bergman będziesz b zadowolona, to cudowna róża, zdrowa i pięknie się rozkrzewia. Powojnik Błękitny Anioł z grupy wielkokwiatowych późno kwitnących, wiosną tniesz nisko na 20-30 mc, nie choruje, mam go i pięknie się rozrasta
Pod Alchymistem może tawułki arendsa by dobrze rosły?
Daj zdjęcie gobasi