Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 19:47, 18 mar 2016

eee_taam napisał(a)
czytam ilości roboty ...oczy mi wyszły ...okna mam nie tknięte ..umyje po świętach ... sprzątam w ogrodzie ..wolno idzie bo u mnie jednak glina mokra i się topie a chwastów w pieron i dużo ziemi na korzonkach zostaje.

no nic to w zeszłym roku odrobiłam się do Chelsea w tym roku pewnie tez ten termin dotrzymam a potem będę rewolucje robić

Z oknami działa eMuś, mnie nie wolno...ja tylko firanki. Ale już mamy z głowy w obu domach

U mnie mokro tylko w dwóch miejscach. Na reszcie da się robić, chociaż z chwastami sporo ziemi do kompostu poszło.

Justyna, nic się nie przejmuj, ręczę Ci, że nie mam wszystkiego zrobionego. Ale nawiozłam dzisiaj kwaśne i resztę. Skoro ma padać w nocy...Niech mają
Kindzia 19:49, 18 mar 2016

Ewik napisał(a)
Krokusowe kremuski śliczne salonowa miodzio

Trafiły mi się na prawdę ładne

Na razie pusto jeszcze, ale powolutku wylezie zielone

Wydaje mi się , że 2-3 jeżówki jesiennego przesadzania nie przeżyły. Ciekawe które.
20:35, 18 mar 2016
Kindzia napisał(a)

Z oknami działa eMuś, mnie nie wolno...ja tylko firanki. Ale już mamy z głowy w obu domach

U mnie mokro tylko w dwóch miejscach. Na reszcie da się robić, chociaż z chwastami sporo ziemi do kompostu poszło.

Justyna, nic się nie przejmuj, ręczę Ci, że nie mam wszystkiego zrobionego. Ale nawiozłam dzisiaj kwaśne i resztę. Skoro ma padać w nocy...Niech mają

ja się nie przejmuje ......mam swój plan ... idzie wg planu sanepidu sie nie spodziewam wiec sama rozumiesz
Bogdzia 21:11, 18 mar 2016

Piękną masz wiosne i w ogrodzie i na oknach. U mnie jeszcze daleko do takiego stanu , kto wie czy do świąt zdążę, ale sie tym nie przejmuję. Pod moim lasem może ze dwa ludzie w swieta przejdą to obgadywac nie bedą a nawet gdyby to co?????????????????
Mixtoorka 21:19, 18 mar 2016

Krokuski cudne, iryski też muszę iryski jesienią nabyć, bo nie mam ani jednego. Efekty pracy są bardzo zauważalne, pięknie. Salonowa, pełna elegancja
Agania 21:49, 18 mar 2016

A gdzie Camperdownii?
O foty poproszę?....jak masz pąki będą kwiaty
Buziak
Gocha 06:27, 19 mar 2016

Kasiu a jakim nawozem posypałam cebulowe i do kwaśnych ?. Czy mogłabyś zajrzeć do mnie czy dobrze zrobiłam z liliami które mi już przyszły. I jak długo mogę je trzymać w lodówce i czy może być papier śniadaniowy do okręcenia cebul ? Buziaczki
Milka 06:34, 19 mar 2016

Raport przyjety, tos się narobila, ale warto, bo krokusy ci cudowne towarzyszyly
Madzenka 09:52, 19 mar 2016

I po co mi o oknach przypomniałaś.....
Lukasz2013 18:04, 19 mar 2016

Witaj. Ładniutko ,czyściutko i wiosennie. Super widoczki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies