Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

boguslawa_ma... 15:39, 19 mar 2015

Kindzia napisał(a)

Może drugi biały będzie Bardzo mnie cieszy ten kwiatuszek samotny

Ze szmatą? Ja sobie obiecywałam dzisiaj zacząć, jakieś szkło pomyć, żyrandole...i co? NIC!!!

Ty masz tak wylizane na działce, że chyba tylko podziwiać idziesz...

Kasiu ja wcześniej zaczęłam sprzątanie,bo malowałam i czekam na meble dziś przywiozą ,
O zawilch odpowiadam u ciebie,odemnie nie miałaś,bo ja mam dwa ,
jeden od Elizki,a drugi od Ani co była u ciebie musisz się do niej uśmiechnąć
Kindzia 18:20, 19 mar 2015

boguslawa_madejska napisał(a)

Kasiu ja wcześniej zaczęłam sprzątanie,bo malowałam i czekam na meble dziś przywiozą ,
O zawilch odpowiadam u ciebie,odemnie nie miałaś,bo ja mam dwa ,
jeden od Elizki,a drugi od Ani co była u ciebie musisz się do niej uśmiechnąć

Może to Eliza mi przywiozła wtedy...

To rewolucję przedświąteczną w domu masz Nowe meble? Super

Ja właśnie ze szkliwem skończyłam, tu mam teraz rzadko używane, wszystkie imprezy w Pszczynie, trzeba było umyć

Święta mamy nietypowe, bo w rozjazdach i chrzciny na dodatek. Czyli teraz mnie kuchnia ominie, na proszonym będę. Tak trochę dziwnie, że planów kulinarnych nie mam...
Bogdzia 19:18, 19 mar 2015

A ja jeszcze o swietach nie myśle bo w ogrodzie mnóstwo roboty , nie wiem czy zdążę ale nie bede sie przejmowac bo starsza pani już jestem i nie ze wszystkim muszę zdążyc.
Kindzia 08:31, 20 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
A ja jeszcze o swietach nie myśle bo w ogrodzie mnóstwo roboty , nie wiem czy zdążę ale nie bede sie przejmowac bo starsza pani już jestem i nie ze wszystkim muszę zdążyc.

A już sobie powolutku zaczęłam robić na święta, ostatecznie jeszcze tylko tydzień mi został...w Wielkim Tygodniu już nie sprzątam gruntownie. Poza tym mój ogród daleko...możliwości nie mam, to mnie nie korci

Dzisiaj rano mrozik nam trawniki pobielił w mieście...jak tam w Pszczynie, jak tam moje rozkopczykowane róże...
Margarete 14:27, 20 mar 2015

Hej hej Kasiu,
witam wiosennie
zaczynamy sezon co ? nareszcie widziałam twoja wiosne, krokusy piekne, szczególnie te biało-fioletowe co one za jedne ? pamietasz ?
U mnie też krokusowo troche a poza tym szro-buro jeszcze, kopczyków od róz nie rozkopywałam, lawendy nie ciełam ale wrzosy i trawy juz obciete, a zapowiedzi na weekend nieciekawe, noce mroźne...nie wiem czy poprzykrywac agro czy liczyc na to że sie meterolodzy pomylili
Pozdr !
Bogdzia 20:11, 20 mar 2015

Kindzia napisał(a)

A już sobie powolutku zaczęłam robić na święta, ostatecznie jeszcze tylko tydzień mi został...w Wielkim Tygodniu już nie sprzątam gruntownie. Poza tym mój ogród daleko...możliwości nie mam, to mnie nie korci

Dzisiaj rano mrozik nam trawniki pobielił w mieście...jak tam w Pszczynie, jak tam moje rozkopczykowane róże...

Nie martw sie o róze nie było az tak duzego mrozu, do -5 wytrzymuja bez problemu.
Agania 20:05, 21 mar 2015

Kindzia napisał(a)
Ciemiernik. Nie wiem jaki drugi będzie Bogusiu, tamten chyba nie będzie kwitł, przynajmniej na razie się nie zanosi...potem dowód na rozkopczykowane róże. A potem tylko kwiecie

Takich zdrowych róż to ja u siebie nigdy nie widziałam, mocno przemarzają, cudownie się budzi wiosna u Ciebie, lawenada też jak z obrazka...Kasiu podziwiam...odpoczywaj i ciesz się wolną chwilą...słońca Ci życzę
boguslawa_ma... 20:08, 21 mar 2015

No naprawdę zdrowe te róże ale to chyba te nowe sadzone jesienią?
malgorzata_s... 20:09, 21 mar 2015

Kasiu dary posadzone Wpasowały się tak jakby były od zawsze Jeszcze raz dzięki
ewsyg 20:26, 21 mar 2015

Kasiu, te same krokusy kupiłam. Przebiśniegi świetne. Odważ na jesteś z tymi różami. Zaskoczona jestem, że już Ci lilie wychodzą. Pozdrawiam