Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 14:34, 31 mar 2015

anna_g napisał(a)

Oj "mamuśko" nie złość na psie dziecko ale za to ile radochy i miłościw tych jego oczętach i jak się przytula...
U mnie jest P A S K U D N I E - wieje strasznie, czasem zarzuci deszczem a czasem nawet paćkającym śniegiem... do ogrodu nie ma szans, może to i dobrze, bo pewnie bym polazła zamiast świąteczne porządki czynić

Nie złościłabym się gdyby głupi był, ale to mądre psisko i wie, że mu nie wolno...wyłazi z tej grządki jak widzi, że do niego idę...wtedy te ślepia szrekowe takie robi....

U nas też zima Aniu, cieszę się, że z tymi drzewami zdążyliśmy.

Jakoś słabo czuję te święta, mamy wyjazdowe i chrzciny w międzyczasie...niby posprzątane mam, ale jeszcze nawet ozdób świątecznych nie wygmerałam...tylko palma w wazonie stoi...
Kindzia 14:35, 31 mar 2015

Mirka napisał(a)
To się napracowałaś i efekt przyjdę wieczorkiem zobaczyć Pozdrawiam wiosennie choć za oknem deszcz ze śniegiem padazimnica

Ja z sadzeniem nie mam nic wspólnego, tym razem eMuś sam działał Wczoraj przez okno instrukcji udzielałam jak ma sadzić

Zapraszam
gierczusia 16:54, 31 mar 2015

Z oczu shreka się ubawiłam prawie je ujrzałam oczyma duszy z Figusiem o to nietrudno
Co do świąt , ja też jeszcze w takim młynie jak Ty , że nie nadążam, nie za bardzo czuję..a przeca święta już wnet Buziole i mizianko dla Włochacza
lojalna_ 17:32, 31 mar 2015

Kasiu fajne Ci kfiotki kwitna na moich krokusach tez perypedie Fidowe tym razem moje och te nasz kochane piesy ale Twój wyrósł pieknie sie prezentuje

Z tymi umbrami masz tak jak z serbami na raty kupowałam a z dnia na dzien zabrakło ,)

Kasiu czekam na zdjecia tez chciałam umbry pod okno w kuchni ......ciekawa jestem jakie kupiłas do Kapiasa sie wybieram po swietach .....
Bogdzia 17:47, 31 mar 2015

Piwonia Ci sie przykleiła?Ciekawe jaka, myśle ze wieczorkiem pokazesz.
Kindzia 18:28, 31 mar 2015

gierczusia napisał(a)
Z oczu shreka się ubawiłam prawie je ujrzałam oczyma duszy z Figusiem o to nietrudno
Co do świąt , ja też jeszcze w takim młynie jak Ty , że nie nadążam, nie za bardzo czuję..a przeca święta już wnet Buziole i mizianko dla Włochacza

Bo to taka rasa...z tymi ślipiami

Taki ten czas nie świąteczny jakoś dla mnie, wole tamte święta...wiadomo

Pogoda też nie nastraja świątecznie

Figo poprzytulany (to najbardziej na świecie lubi), mam nadzieję, że to o niego chodziło, bo...on nie bardzo włochaty jest...wiesz, kudełki jak u jamnika, tyle, że on ze 3-4 razy większy
Kindzia 18:33, 31 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Kasiu fajne Ci kfiotki kwitna na moich krokusach tez perypedie Fidowe tym razem moje och te nasz kochane piesy ale Twój wyrósł pieknie sie prezentuje

Z tymi umbrami masz tak jak z serbami na raty kupowałam a z dnia na dzien zabrakło ,)

Kasiu czekam na zdjecia tez chciałam umbry pod okno w kuchni ......ciekawa jestem jakie kupiłas do Kapiasa sie wybieram po swietach .....

Kładzie Ci się na krokusach??? Czy sobie spaceruje po nich? Też nieźle...

Nie przypuszczałam, że akurat Umbry wykupią...Wiem, że mają też Umbry z obcych szkółek, chociaż Kapias jest ich producentem.

Czyli na pokuszenie dopiero po świętach się wystawiasz, ja jeszcze muszę do niego jechać po osłonki na doniczki storczyków, storczyk mi przybył łaciaty.
Kindzia 18:34, 31 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
Piwonia Ci sie przykleiła?Ciekawe jaka, myśle ze wieczorkiem pokazesz.

Nie chcę palcem pokazać kto jest przyczyną tego przyklejenia

Zaraz pokażę
Kindzia 18:40, 31 mar 2015

To zdjęcie z soboty, przymiarka tych trzech...za mało

Jedna dokupiona w niedzielę, wyższej nie było, dlatego dziura...

I wczoraj komplecik już

Wczoraj odkryłam, że zabiedzone cebulki koron cesarskich ruszyły jednak, sadziłam po dwóch stronach rabaty...ruszyły po jednej

Kindzia 18:42, 31 mar 2015

Bogdziu, u Kapiasa piwonie bez podpisu odmiany...takie były

Była jeszcze czerwoniasta...widać fragment przy fioletowej, nie wiem dlaczego zdjęcia nie mam...