Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Bogdzia 08:59, 15 kwi 2017

Kasiu śliczny jelonek. Fajny widok.W ogrodzie tez kolorów nie brakuje a Piruetka cudna. Miłych Świat.
Monia81 09:00, 15 kwi 2017

Cudni goście śliczne te tulipanki u Ciebie, cały ogród pięknie budzi się do życia Kasiu radosnych, zdrowych i spokojnych świąt życzę dla Ciebie i dla Twojej rodzinki
09:49, 15 kwi 2017
Kindzia napisał(a)
Magnolie u mnie jeszcze...w takim stanie są

tą magnolia sie zachwycam to jest taka moja wiosenna różyczka ( moja Piruetaka będzie miała 3 kwiatki ...a twoja juz okazała jest)
Urszulla 12:42, 15 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
Magnolie u mnie jeszcze...w takim stanie są

Śliczny kwiat tej Twojej magnolki moja inna jakby mniej pełna. Radosnych Świąt pomimo chłodu na zewnątrz. Przytyjemy; )
Madzenka 17:49, 16 kwi 2017

Lekko opóźniona jest u Ciebie wiosennie pogoda. To dobrze bo przy zapowiadanych przymrozkach to opóznienie ma sznsę ochronić magnolie
ElzbietaFranka 18:20, 16 kwi 2017

We Wroclawskiem tez roznie z rozwojem roslinnosci. Mazowieckim szkoda mowic.
Moje rosliny tez slabo sie rozwijaja, jeszcze prognozuja mroz dzisiaj, pewnie migdalek szlak trafi.

Kindziu Wesolego Alleluja
Kindzia 09:40, 18 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Kasiu śliczny jelonek. Fajny widok.W ogrodzie tez kolorów nie brakuje a Piruetka cudna. Miłych Świat.

Dopiero jak się przyjrzałam, to zobaczyłam te różki Daleko były bardzo, myślałam, że to sarny, jak zwykle.

Piruetkę widać z daleka, dlatego właśnie wolę te jasne magnolie, widać je
Dziękuję, miłe były
Kindzia 09:41, 18 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
Cudni goście śliczne te tulipanki u Ciebie, cały ogród pięknie budzi się do życia Kasiu radosnych, zdrowych i spokojnych świąt życzę dla Ciebie i dla Twojej rodzinki

Dzień później bażantom zdjęcia zrobiłam, lepszej jakości są, bo słoneczko świeciło
Dziękuję za życzenia
Kindzia 09:44, 18 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

tą magnolia sie zachwycam to jest taka moja wiosenna różyczka ( moja Piruetaka będzie miała 3 kwiatki ...a twoja juz okazała jest)

Moja ma ze 20 kwiatów, jeszcze ma, jak przyjedziemy w piątek, to może być po wszystkim...
Kwiat Piruetki jak kamelii. Ładny i pachnący na dodatek
Kasia mi ładny okaz w zeszłym roku kupiła. I tak jej od dołu 3 gałązki obcięłam, słabo z miejscem mam...
Kindzia 09:46, 18 kwi 2017

Madzenka napisał(a)
Lekko opóźniona jest u Ciebie wiosennie pogoda. To dobrze bo przy zapowiadanych przymrozkach to opóznienie ma sznsę ochronić magnolie

Tak, u nas później. Magnolie nie dadzą rady, jeżeli faktycznie przymrozki będą. Kwiaty już są, chociaż nie rozwinięte...Liczę się z tym, że w tym roku rozwiniętych magnolii u mnie nie zobaczę, co zrobić, trudno