Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:32, 02 cze 2017

Kasik napisał(a)

Kasia - nie oddawaj zostaw i zobaczymy jak rozkwitną. Plis

Tam nie da rady, nie rozkwitną, nie mam okna w łazience w Zabrzu, przecież wiesz
Ja do Ciebie dotrą to już może kolor im widać będzie
Twoje na weekend znowu do wanny zaproszę, gorąc ma być, nie zostawię ich na balkonie w misce tylko...
Kindzia 08:36, 02 cze 2017

Kołuję od rana jakieś kartony, żeby to przyzwoicie przewieźć...dzisiaj zaczynam wielkie sadzenie
Jeszcze po drodze odbieramy 10 worów przekompostowanej, drobnej kory na cyca...dobrze, że mamy duże auto...ciekawe czy pies na leżąco pojedzie

Miłego weekendu
AsiaK_Z 08:42, 02 cze 2017

Kasiu widok wanny WOW Istne centrum przerzutowe u Ciebie Sadzenia nie zazdroszczę, ale późniejszego widoku już tak
Monia81 08:44, 02 cze 2017

Kasiu to miłej pracy, pogoda ma być, więc do boju Roślinki widać że ładne sadzoneczki a prezentują się fajnie w tej wannie miłego weekendu
Kindzia 08:51, 02 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Kasiu widok wanny WOW Istne centrum przerzutowe u Ciebie Sadzenia nie zazdroszczę, ale późniejszego widoku już tak

Żeby rośliny przez całą Polskę przejechały i w mojej wannie zagościły, potrzeba jest sporo ludzi dobrej woli...

Dzisiaj pewnie nie posadzę wszystkich, bo mam zakaz chodzenia po trawniku dopóki M nie skosi... Ale są miejsca na które dotrę. Najchętniej posadziłabym dzisiaj wszystkie
Te z Lublina to będzie niespodzianka kolorystyczna, nie znamy kolorów ani odmian. Ale cena była bardzo korzystna Pewnie przesadzanie potem będzie, ale takie u mnie to tylko 7 sztuk. Resztę mi Łukasz kupował i te są opisane.

Tam jest wielka róża też, to ta słynna Laguna, której poszukiwałam. Wielka sadzona jest
Kindzia 08:54, 02 cze 2017

Monia81 napisał(a)
Kasiu to miłej pracy, pogoda ma być, więc do boju Roślinki widać że ładne sadzoneczki a prezentują się fajnie w tej wannie miłego weekendu

Będę zasuwać do sobotniego wieczoru, jeszcze plewienie róż mam w planie. W niedzielę odpoczynek, do Małgosi jedziemy

Już na balkonie stoją, gotowe do transportu
Gocha 10:53, 02 cze 2017

Kasieńko coś nie wyplewiłaś chwastów z wanny Cała Ci zarosła. I gdzie Ty się zmieścisz. Buziaczki
Kindzia 12:31, 02 cze 2017

Gocha napisał(a)
Kasieńko coś nie wyplewiłaś chwastów z wanny Cała Ci zarosła. I gdzie Ty się zmieścisz. Buziaczki

Nie miałam czasu...

Ty się nie boooj, one mi się posuną

Ode mnie wielki buziol!!!
Luki 22:14, 02 cze 2017

O kurka felek, tego jeszcze nie było by zielenina w wannie dostała przydział
Znieść nie mogę tej jednej jeżówki, by to .... strzelił, ale jeszcze ostróżki będą to do tej pory będzie rosnąć i czekać chyba, że z ostróżkami się coś zmieniło.
Kindzia 06:52, 03 cze 2017

Luki napisał(a)
O kurka felek, tego jeszcze nie było by zielenina w wannie dostała przydział
Znieść nie mogę tej jednej jeżówki, by to .... strzelił, ale jeszcze ostróżki będą to do tej pory będzie rosnąć i czekać chyba, że z ostróżkami się coś zmieniło.

Absolutnie się nie przejmuj, zdarza się. Jeszcze przy takiej ilości. Posadź u siebie i finito.
Nic się z ostróżkami nie zmieniło. Dalej mi 6 sztuk potrzeba.
Musiałam z Eccentric kombinować, bo mi taka, która była rachityczna też zdechła i w związku z tym na azaliowej mam 3, nie 4 jeżówki.