Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 09:38, 12 cze 2017

Doranma napisał(a)
Laguna pachnie pięknie, ale przez monitor jej nie powącham, natomiast na zdjęcie Alchymist nie mogę się napatrzeć - wspaniała! Gratuluję takiego egzemplarza

Alchymist też pachnie Możesz mi na słowo wierzyć
No, wielka jest
Basilikum 09:38, 12 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Najpierw wykonuję polecenie eMa...mam pokazać ławkę i kanty Jeszcze muszę ławeczce miejsce spasować, najbardziej mi pod wykuszowe kulaski pasuje...tam najszybciej cień jest.

i kanciki

lawka super, kanty super a rabatka za lawka mhhhhhhm tez super

w zyciu nie bede miaec w moim chwasciarskim trawniku takich kantow
Kindzia 09:39, 12 cze 2017

Basilikum napisał(a)
gdzie ja ta laweczke przeoczylam, lece szukac.
Narazie napaslam oczy kolorami

U mnie najczęściej tylko weekendowe zdjęcia, to dużo wklejam, mogłaś przeoczyć
Kindzia 09:45, 12 cze 2017

Basilikum napisał(a)

lawka super, kanty super a rabatka za lawka mhhhhhhm tez super

w zyciu nie bede miaec w moim chwasciarskim trawniku takich kantow

Wszystkie pochwały przekażę, jak przyjedzie z Marcysią, bo dzisiaj najpierw on za niańkę robi, po południu ja i jutro do południa znowu on. Mamy wnusiowy czas teraz.

Ty masz zupełnie inny charakter ogrodu Iza, u Ciebie nie musi być wyczyszczone a i tak dobrze wygląda. U mnie za bardzo poukładane, od razu widać wszystko.
Basilikum 09:52, 12 cze 2017

Fajny Taki wnusiowy czas

u mnie wiekszosc trawnika nalezy do czesci rolniczej i musimy go raz w roku przynajmniej kosic i robic siano, dostajemy na to doplate i jeszcze wieksza za to, ze go nie nawozimy i nie pryskamy. jeszcze z 4 lata tak. No a ze czasu i muzy nie mamy by to zmienic to jeszcze troche to potrwa przynajmniej tak dlugo jak umowe mamy.
danuta_szwajcer 10:13, 12 cze 2017

Zdolnego i pracowitego masz męża Ławka super i jaka solidna A róże dają czadu, pięknie masz Pozdrawiam
Katkak 10:13, 12 cze 2017

O kurczę, odważneciecia . Kasiu dzięki wielkie
Kindzia 10:18, 12 cze 2017

Ponieważ w niedzielę nie robiłam nic, to kombinować zaczęłam...parę przesadzeń mi się urodziło i znalazłam miejsce na Giardinę!!! Wreszcie moja wymarzona zagości u mnie Na salonowej mam ograniczone pole do popisu z roślinami, które wystają zimą, bo śnieg z dachu spada, ale jest dach i zapas pod spodem jest Będzie kratka w ziemi przyczepiona prostopadle do muru i tam sobie urośnie Giardina...i sąsiad mnie w basenie nie będzie już oglądał Definitywnie piwonia wyleci. Mogę oddać, ale odbiór tylko osobisty.
BasiaLT 11:08, 12 cze 2017

Ławeczka piękna, a kanciki normalnie brzytwa. Zdolny twój eMuś.
Kindzia 11:24, 12 cze 2017

Basilikum napisał(a)
Fajny Taki wnusiowy czas

u mnie wiekszosc trawnika nalezy do czesci rolniczej i musimy go raz w roku przynajmniej kosic i robic siano, dostajemy na to doplate i jeszcze wieksza za to, ze go nie nawozimy i nie pryskamy. jeszcze z 4 lata tak. No a ze czasu i muzy nie mamy by to zmienic to jeszcze troche to potrwa przynajmniej tak dlugo jak umowe mamy.
Fajny, często Marcelinka z nami jest I ona lubi, i my też

To przynajmniej spokój z tamtą częścią macie I jeszcze dobrze się składa, że korzyść jest