Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

BasiaLT 11:34, 23 cze 2017

No tak wielkiego Rubrum to nigdzie nie widziałam... wspaniałe.
malgorzata_s... 11:49, 23 cze 2017

Kasia przecież ci już pisałam że Hortki wim's red się nazywają. Wstawić ci fotki z Rysiem na ławeczce?
Kindzia 12:08, 23 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
No tak wielkiego Rubrum to nigdzie nie widziałam... wspaniałe.

Małgoś wyczaiła W Przytoku nie mieli w ogóle, w Cisie też...
Kindzia 12:09, 23 cze 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia przecież ci już pisałam że Hortki wim's red się nazywają. Wstawić ci fotki z Rysiem na ławeczce?

Już się nauczyłam Pisałam do Was praktycznie równocześnie po prośbie...

Pewnie, dawaj
benia9185 12:25, 23 cze 2017

Kindzia napisał(a)

Rubrum też już mam, dzięki drugiej Małgosi . Co za cudowni ludzie stanęli na mojej ogrodowej drodze ❤

Szczęściara Rubrum dorodna ja bym dzieliła żal ,ze one jednoroczne.Będziesz Kiniu próbowała utrzymać na drugi sezon?
Kindzia 12:38, 23 cze 2017

benia9185 napisał(a)

Szczęściara Rubrum dorodna ja bym dzieliła żal ,ze one jednoroczne.Będziesz Kiniu próbowała utrzymać na drugi sezon?

Nie będę dzielić, z tego co wiem, to trawy wiosną się dzieli. Już wystarczająco zaryzykowałam z podziałem Moudry od Irenki...dzisiaj zobaczę jak żyją...dwie z jednej zrobiłam Tydzień mają, to już będę widzieć czy je zamordowałam...

Irence się nie udało, a klimat ma łagodny i ręce zielone...nie będę próbowała przechować.
lindsay80 12:45, 23 cze 2017

Kasiu, wczoraj u mnie napisałam o moich odczuciach giardinowych i fotki wstawiłam, ale widzę, że Ty już się stałaś szczęśliwą posiadaczką

Oby Ci dobrze rosła!

A wiesz, że ja też wczoraj rubrum kupiłam na ryneczku w moim miasteczku, ale nie taka wielgaśna jak Twoja i tylko jedną wzięłam, bo reszta donic już zapełniona.
13:02, 23 cze 2017
ciekawa jestem twojej oceny tej rózy
Kindzia 06:35, 24 cze 2017

lindsay80 napisał(a)
Kasiu, wczoraj u mnie napisałam o moich odczuciach giardinowych i fotki wstawiłam, ale widzę, że Ty już się stałaś szczęśliwą posiadaczką

Oby Ci dobrze rosła!

A wiesz, że ja też wczoraj rubrum kupiłam na ryneczku w moim miasteczku, ale nie taka wielgaśna jak Twoja i tylko jedną wzięłam, bo reszta donic już zapełniona.

Zaraz u Ciebie poczytam Gorzej będzie jak się niepotrzebnie tak na nią napaliłam
Ale kiedyś tak szukałam Williama Morrisa i w pierwszym roku nie powalała, teraz, w trzecim już piękna jest. Oby tak z Gardiną było...
Na ryneczku...to widocznie jednak da się w domowych warunkach uzyskać sadzonkę, bo to chyba nie szkółka sprzedawała?
Kindzia 06:35, 24 cze 2017

eee_taam napisał(a)
ciekawa jestem twojej oceny tej rózy

To, Justyś, musimy 3 lata poczekać...