Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

16:22, 20 lip 2017
nie wiem czy różyczki zrekompensuja brak watku raczej tez bym wolała zebys pestko o swoim "domu "na forum pomyślała

forum jest bardzo czasochłonne i wciagajace ....ale to element naszego zycia ogrodowego...i jak sie nie ma czasu to zwyczajnie tu nie bywa tu nie trzeba codziennie podpisywac listy obecności
Basilikum 18:18, 20 lip 2017

Ale Pesteczka jest codziennie na goscinnych wystepach
Kasiu no nie daj sie prosic plissssssss
pestka56 18:22, 20 lip 2017

Postaram się Kobitki

W wątki zaglądam, ale najczęściej tylko oglądam na dobranoc.
ElzbietaFranka 00:53, 21 lip 2017

Kasia Pestka a ty co zachorowałaś?. Pokazujesz swoje rośliny?

Piękne monardy nawet widzę jedną różową która u mnie cała biała w mące.
Ale kwiecia.
Basilikum 06:31, 21 lip 2017

Kasiu wiesz, my tak naciskamy , bo Cie bardzo lubimy cmok cmok
a jakbys tak na rocznice zalogowania sie na O zalozyla to mialabys dla mnie prezent urodzinowy

Kasiu Kindziu, M gadal z majstrem i chyba jednak bedzie bardzo krotki urlop w Pl wiec tylko Wroclaw odwiedzimy
pestka56 09:46, 21 lip 2017

Eh, co bym nie napisała będzie nie tak. Założę. Chciałabym w ten weekend. Dla mnie to poważna sprawa. Im więcej ogrodów oglądam, tym mniej mam odwagi. Nic to, zbiorę się

Elu, monardy moje. Ta różowa blada, musi pójść w inne miejsce. Ona nawet liście ma jaśniejsze i tu gdzie rośnie jest słabo widoczna.

Iza, spryciaro, bierzesz mnie pod włos
W okolicach Wrocka jest kilka fajnych dziewczyn i pięknych ogrodów.
Kindzia 10:32, 21 lip 2017

pestka56 napisał(a)
Irysy? Teraz można dzielić?

Założę, Kochane, założę. Sama się niecierpliwię, bo mogłybyście mnie wesprzeć radami. Ale my z moim J oboje zależni jesteśmy od tego samego rodzaju pracy. Razem robimy i nie mam serca zostawić go samego z górą roboty, która szczęśliwie (SIC!) zwaliła się nam na głowy. A tu jeszcze coś jeść musimy, jakieś podstawowe ogarnięcie domu i choć odrobinka w ogrodzie, który cierpi strasznie. UFF!

Zachmurzyło się i zaraz lunie, a ja przed chwilą przywiozłam z ogrodniczego Amistar i boję sie popryskać, a potrzeba

Tak, teraz się dzieli irysy bródkowe Miałam na dzisiaj zaplanowane, bo mam dwa nowe do posadzenia...ale pada. Może jutro...

Z prowadzeniem wątku różnie bywa...raz się codziennie pisze, raz przerwa. Nieraz jest wena, to i wpisy są (jak u mnie teraz, innym razem spokój i nawet bywają dłuższe przerwy. Nie stresuj się, obowiązku nie ma przecież

Amistar...też pryskałam jakiś czas temu profilaktycznie (Alchymistowi i Austinkom nie pomógł), ale teraz chyba musisz poczekać, musi nie padać przynajmniej 6 godzin po oprysku.
Kindzia 10:33, 21 lip 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Jak wszyscy tu na forum mamy dużo pracy, różnych zajęc i zmartwień a i jeść wszyscy musimy, ale mamy swój wątek a gdzie nie wejdę to Twoje wpisy wieć czasu masz wystarczająco więc załóż swój wątek i pokazuj nam ten Twój piękny ogród u siebie)

Przełamie opór i założy Już blisko
Kindzia 10:36, 21 lip 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Piękna jest ta christa U Ciebie dużo słońca Kasiu to co jeżówki lubią, u mnie tylko te odmianowe to nie za bardzo się rozrastają, ale jak stanę już na nogi to też dokupie jeżówek no i motylki je lubią Upalnie dziś jak na Twoim spotkaniu Pozdrawiam

Część mam na patelni i te lepiej rosną. Masz rację

Z boków łezki też mam, ale one odżywają dopiero kiedy lilie zetnę. Mam nadzieję zrobić to w ten weekend.

Motylki chmarami siedzą tylko na tych zwykłych. Na odmianowych dużo rzadziej.

Rok temu, pod koniec czerwca, było u nas 36 stopni Ale to i tak lepsze niż ulewa od rana
Kindzia 10:38, 21 lip 2017

Milka napisał(a)

Kochana, dzięki, ale juz nic nie wciskam nie wiem, gdzie swoje mam przeniesć

Tak, z irysami też robota jest...