Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Urszulla 14:19, 23 lip 2017

Osobiście gubię się w Twoich jeżówkach. Piękna ta pomarańczowa. Ale rozumiem że nie w deseń. Ja mam tak samo.
16:37, 23 lip 2017
Kindzia napisał(a)

No ja nie wiem...widziałeś w zeszłym roku jak im było w donicach dobrze u mnie Fajnie wyglądają z boków Vertigo, inne grubości liści, inna zwiewność, a kolor ten sam.

Muszę tej pomarańczowej kokardkę zawiązać...jeszcze na drugą czekam.

Patrz, jak "pasuje"...

Muszę reklamację u Łukasza złożyć, wymiana się należy...

to żółte/pomarańczowe tez bym stąd zabierała
Gocha 17:54, 23 lip 2017

Kasiu wydaje mi się że raczej to nie Pink Bonbon bo ona ma takie charakterystyczne okrągławe listki i trochę inne kwiaty. A ta ostatnia z Lublina to może być Green Eyes, ja też miałam jedną. Kasiu bo się pogubiłąm- to jakie kolory miałąś z Lublina - wszystkie białe plus ta ostatnia ? A tak w ogóle to Ty masz cudownie kolorowy ogród. I jakie hortensje już wypasione. Moje nawet nie mają pąków- tzn. bardzo niewiele.
Basilikum 18:04, 23 lip 2017

motylkowe fotki super
szalwia u mnie juz awno scieta, musze sprawdzic czy cos juz wypuscia. Dokupilam dwie i te kwitna jeszcze.
ElzbietaFranka 23:25, 23 lip 2017

Byłam juuż wróciłam Kasiu

Kindzia 11:00, 24 lip 2017

tulucy napisał(a)
zestaw motylków mamy taki sam

Cała masa ich, poluję na pazia królowej, ale jeszcze w tym roku nie widziałam u mnie
Milka 11:01, 24 lip 2017

Czy u was też wczoraj było deszczowo-burzowo?
Kindzia 11:06, 24 lip 2017

Luki napisał(a)
Ty mnie tu o kolory posądzasz, a ja 17 stron do nadrobienia miałem... i kto tu litości nie ma
To jeżówka z Lublina? bo innych to ja ci nie wiozłem poza Blacberry i Ecentriciem
Wiesz jak Pink Bonbon jest piękny

Tak nawiasem, pomarańczowy bardzo ładny

Jakoś tak poleciało...

Nie, nie z Lublina. Tę jeżówkę mam kupowaną przez Ciebie razem z floksami. Pamiętasz? Miały być Piccolino, bo Buterfly nie było...zobacz sobie naszą korespondencję na privie...a myślałam, że to ja mam sklerozę
A nie jest ani Piccolino, ani Buterfly...
Mam dzwonić sama do nich, czy co...

Nie mogę tam mieć pomarańczowego!!! Chcę różowe!!!
Kindzia 11:07, 24 lip 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dziwię się że jeszcze tej jeżówki pomarańczowej nie przesadziłaśWiem jak cierpisz

Czekam na objawienie się koloru drugiej...bo jeszcze w powijakach jest i kolor nieodgadniony

Cierpię...w oczy mnie kole!!!
Kindzia 11:09, 24 lip 2017

pestka56 napisał(a)
No, to idę ciachać szałwie Przy okazji bodziszki też ciachnę i może rozsady zrobię. Uwielbiam bodziszki.
I... dobrze wiedzieć jak niemowlaki łubinu wyglądają, chociaż u mnie tyle ich się wysiało rok temu, także poza ogrodem, że chyba nie muszę się martwić czy wypielę, czy nie.

U mnie może się i sieje, tyle, że ja wszystko plewię, jak leci...teraz z tymi maluchami będę uważać, pamiętam, bo mi na białym łubinie pachnącym od Irenki zależy

Nie mam nawet jednego bodziszka, zresztą wszystkiego mieć się nie da. Mam nadzieję, że udało Ci się plan wykonać Mój wykonany