Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Magleska 20:05, 24 lip 2017

Kindzia napisał(a)

Pamiętam To Hot Papaya i Milkshake.

Dziękuję pięknie jadę jutro po jeżówki ,jestem w nich zakochana normalnie i za mało ich mam
Kindzia 20:09, 24 lip 2017

Te też ładne W tym stadium jak gerbery

Mam sporo różnych jeżówek, może to jeszcze nie koniec. Jeszcze na salonową trochę wcisnę Jak dalie ograniczę.

Kindzia 20:10, 24 lip 2017

Magleska napisał(a)

Dziękuję pięknie jadę jutro po jeżówki ,jestem w nich zakochana normalnie i za mało ich mam

Obowiązkowo pokaż jak do domu przywieziesz
Kindzia 20:16, 24 lip 2017

Wczoraj jakieś ptaszysko skrzeczało, wrzeszczało i nie widać było co to...okazało się, że to samiec wilgi swoją lubą wołał...trochę to trwało i eMusiowi udało się go dojrzeć. Te drzewa dość daleko, a wysoko siedział i między liśćmi trudno go było dojrzeć. Jak przyleciała samica od razu odleciały. Zdjęcie tylko pana wilgi się udało. Samica nie jest taka kolorowa.

I zdjęcie dla ludzi o mocnych nerwach...oto czym kosy karmią swoje małe...

i przyjemniejsze na koniec

Kindzia 20:22, 24 lip 2017

A na dowód, że niestety, nie wszystko u mnie idealne...rozczochrane buksy w łezce

magnolia Satisfaction już ma 3 kwiaty, zapowiada się na jeszcze. I azalia Rosinetta po przesadzeniu.

To chyba jednak Phantom na kiju, ładny

danuta_szwajcer 20:25, 24 lip 2017

Kasiu mi to raczej wygląda na wilge, one tak dziwnie ale zarazem pięknie wołają przed deszczem. U mnie też są ale nigdy nie udało mi się zdjec zrobic. Posłuchaj sobie glosu w internecie no i samiec jest innego koloru bardziej chyba szarego albo odwrotnie.
Kindzia 20:26, 24 lip 2017

Grace

William Morris

Baronesse

i NN, trochę do Nostalgii podobna, tyle, że krzak ma inny pokrój, a sam kwiat bledszy

Kindzia 20:27, 24 lip 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu mi to raczej wygląda na wilge, one tak dziwnie ale zarazem pięknie wołają przed deszczem. U mnie też są ale nigdy nie udało mi się zdjec zrobic. Posłuchaj sobie glosu w internecie no i samiec jest innego koloru bardziej chyba szarego albo odwrotnie.

Oczywiście, że wilga...teraz widzę, że głupotę napisałam. Już poprawiam
Luki 20:30, 24 lip 2017

Cierp teraz za te sztucznizny
Fakt zapomniałem o tym. Mogę zaproponować Pink Bonbona o którym wspominałem bo teraz to nic raczej nie będzie dostępne, możesz dzwonić jak chcesz, albo ja zapytam na miejscu, może jadąc do domu pod koniec tygodnia zajdę tam.

O urlopie pamiętam już mam zaklepany na 100%
Kindzia 20:34, 24 lip 2017

Luki napisał(a)
Cierp teraz za te sztucznizny
Fakt zapomniałem o tym. Mogę zaproponować Pink Bonbona o którym wspominałem bo teraz to nic raczej nie będzie dostępne, możesz dzwonić jak chcesz, albo ja zapytam na miejscu, może jadąc do domu pod koniec tygodnia zajdę tam.

O urlopie pamiętam już mam zaklepany na 100%

A widzisz

Może być w przyszłym roku, jak teraz nie ma...coś niskiego i różowego tam potrzebuję, bo dziura będzie. Nie mogę tam wysokie wsadzić, wiesz gdzie to jest. Bankowo się pomylili, zdarza się. Tylko trzeba im powiedzieć, żeby pamiętali na przyszły rok. Zrobisz to?

Z Konina piszesz?