Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Zielona 20:34, 11 lis 2016

Madzenka napisał(a)
A ja odwrotnie lubie te zimowe snopki. Widziałyście w ubiegłym roku warkocze z traw u Guziarz? W tym roku zagapie ale najpierw musza mi zmarznąć trawy bo wciąz zielone...

Zaczęłam tak pleść stipę, ale Mąż mnie wyręczył i sterczą zabawne kucyki związane w połowie wysokosci
Kacha123 21:15, 11 lis 2016

Zielona napisał(a)

Zaczęłam tak pleść stipę, ale Mąż mnie wyręczył i sterczą zabawne kucyki związane w połowie wysokosci

Stipa chyba wdzięczna do plecenia. Mam dwóch synów, to wprawy nie mam
Zielona 21:20, 11 lis 2016

Masz rację. I nawet fajnie się prezentowały, ale jedyną fryzurą, jaką może zrobić mój Mąż jest kucyk. Tak potrafi czesać Córki i tak uczesał stipę. Poszukam fotki, bo to zabawny widok
Kacha123 21:25, 11 lis 2016

Zielona napisał(a)
Masz rację. I nawet fajnie się prezentowały, ale jedyną fryzurą, jaką może zrobić mój Mąż jest kucyk. Tak potrafi czesać Córki i tak uczesał stipę. Poszukam fotki, bo to zabawny widok

Może zacznę trenować na stipie na wypadek wnuczki Te wszystkie kłosy, dobierane, korony itp trochę mi mogą zająć.
Dorota123 21:50, 11 lis 2016

Ogród przygotowany do zimy, trawy powiązane wzorcowo. Porządeczek na rabatach aż bije po oczach. Dwa razy oglądałam fotki tak mi się to spodobało, pełna perfekcja.
Kacha123 21:54, 11 lis 2016

Dorota123 napisał(a)
Ogród przygotowany do zimy, trawy powiązane wzorcowo. Porządeczek na rabatach aż bije po oczach. Dwa razy oglądałam fotki tak mi się to spodobało, pełna perfekcja.

Dziękuję! Straszą śniegiem, to się musiałam zmobilizować.
MirellaB 22:03, 11 lis 2016

Kasiu, a ja właśnie zastanawiam się czy wszystkie trawy wiązać. Jednak po tym co przeczytałam to nie będę się uczyła na swoich błędach. Po co mi ten bajzel trawowy, wolę pić kawkę i odpoczywać
Zwiąże wszystkie
Mi snopki bardzo się podobają
Kacha123 22:13, 11 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Kasiu, a ja właśnie zastanawiam się czy wszystkie trawy wiązać. Jednak po tym co przeczytałam to nie będę się uczyła na swoich błędach. Po co mi ten bajzel trawowy, wolę pić kawkę i odpoczywać
Zwiąże wszystkie
Mi snopki bardzo się podobają

W zeszłym roku nie wiązałam, bo żal mi było. Chciałam mieć zwiewnie i uroczo. Nie chciałabyś widzieć tego wiosną. Część rozwiał wiatr, a jeszcze gorszy bałagan był przy cięciu. Może teraz trochę marudzę, że ujarzmione, ale wiosną to docenię.
nawigatorka 22:25, 11 lis 2016

Fajnie że betony pokazalas
Ja dziś choć nie planowałam powiazakam część traw bo rodzina do ogrodu chciala
I wogole zastanawiałam się czy yo wogole robić... Na razie związane najmłodsze rozplenice.na starsze trawy muszę dłuższe trytytki zakupić
Kacha123 22:46, 11 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Fajnie że betony pokazalas
Ja dziś choć nie planowałam powiazakam część traw bo rodzina do ogrodu chciala
I wogole zastanawiałam się czy yo wogole robić... Na razie związane najmłodsze rozplenice.na starsze trawy muszę dłuższe trytytki zakupić

Z pewną dozą nieśmiałości pokazałam.

Trytytki - to jest myśl! Dzięki