Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 20:30, 12 kwi 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Jesssssuuuuu ale cuuuuuudneeee

Dzięki
Kacha123 20:32, 12 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
jakie kolosy aż mam ciarki
tylko jak widzę tę biała torbę klona to ciarki na wspomnienie mnie przechodzą

Ja miałam ciarki jak panowie wyładowywali tego ogromnego klona, a kolejne będę mieć przysadzeniu
jolanka 20:34, 12 kwi 2017

Wspaniałe te drzewa Tfu, tfu, niech zdrowo rosną :
Kacha123 20:37, 12 kwi 2017

jolanka napisał(a)
Wspaniałe te drzewa Tfu, tfu, niech zdrowo rosną :

Dzięki jedno już rośnie. Właśnie wgrywam zdjęcia
Kacha123 20:37, 12 kwi 2017

I jeden klon już na miejscówce. Dobrze, że mamy oświetlenie w ogrodzie, bo kończyliśmy już po zmroku Kiepsko widać, ale nie mogłam się oprzeć przed prezentacją.

Sebek 21:49, 12 kwi 2017

Kacha123 napisał(a)

Wszystko zależy kiedy przyjadą drzewa. Miałam nadzieję na sadzenie w tym tygodniu, bo już eM się krzywi, że bajzlownik straszny na froncie. Nie ma jak wyrównywać poszerzonej rabaty, bo po co w nią ładować ziemie, żeby póżniej wykopywać pod drzewa. Poza tym chciałabym mieć już wszystko na miejscu, żeby mi się wizja ustaliła,bo mam różne
Ale dziękuję Ci za chęci Nie mówiąc o tym, że przydałaby się Twoja wprawa przy komponowaniu!

Widzę, że już działasz, więc jeśli Ci się na coś miałbym zdać to numer do mnie masz

Super drzewska!
Kacha123 21:54, 12 kwi 2017

Sebek napisał(a)

Widzę, że już działasz, więc jeśli Ci się na coś miałbym zdać to numer do mnie masz

Super drzewska!

Działam, bo chciałabym na święta mieć trochę ogarnięte. W piątek eM wraca i chce sadzić drzewa. Sąsiedzi chyba uznają nas za totalnych wariatów.
22:32, 12 kwi 2017
Kacha123 napisał(a)
I jeden klon już na miejscówce. Dobrze, że mamy oświetlenie w ogrodzie, bo kończyliśmy już po zmroku Kiepsko widać, ale nie mogłam się oprzeć przed prezentacją.

Klon jest super.....zaraz będzie hitem forumowym bo aktualnie drzewa wielopniowe są obowiązującym trendem .....ale ten klon jest wyjątkowy....idealnie tam pasuje czekam na liście bo wtedy pokaże co ma najładniejsze
Kacha123 06:03, 13 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

Klon jest super.....zaraz będzie hitem forumowym bo aktualnie drzewa wielopniowe są obowiązującym trendem .....ale ten klon jest wyjątkowy....idealnie tam pasuje czekam na liście bo wtedy pokaże co ma najładniejsze

Dzięki Justynko Klon jest piękny, te jego pokrzywione, zwichrowane pnie wyglądają super. Mój syn powiedział, że wygląda jakby rósł tam zawsze wykrzywiony przez wiatry. Listki już się pokazują, na 100% będzie zieleń, tylko jeszcze pozostaje pytanie, czy czysta, czy z obwódką. W zasadzie nie robi mi to różnicy. Mam nadzieję, że obie będziemy się cieszyć urodą naszych nabytków
KasiaWB 06:52, 13 kwi 2017

wspaniały klon pięknie kształtujesz swój ogród Pozdrawiam