Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Sebek 08:33, 26 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Sebek, zależy co się komu podoba. Myślę, że mój ogród ma tyle samo zwolenników, co i przeciwników
Ale i ja mam dooopościsk na widok ogrodu z odcinka 480

Pamiętam - niezły był ten dom Ale ogród i tak wolę Twój Mnie jakoś palmy w Polsce nie jarają
Kacha123 05:51, 29 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
ja bym obstawiała, że jednak znacznie więcej zwolenników
Zmroziło, prawda?

Dziękuję, to miłe

Zmroziło wtedy i zmroziło dziś
Kacha123 05:53, 29 kwi 2016

Sebek napisał(a)

Pamiętam - niezły był ten dom Ale ogród i tak wolę Twój Mnie jakoś palmy w Polsce nie jarają

Dom, ogród, letnia kuchnia, żagiel z napinaczem - ach! Wszystko tam było wypasione! A bez palmy przyjąłbyś ten dom z ogrodem?

Sebek, w kokietowaniu jesteś numerem jeden tego forum! I nie tylko w kokietowaniu!
Kuba 05:57, 29 kwi 2016

znalazła się Kasiula
masz mróz?
Kacha123 06:06, 29 kwi 2016

Kuba napisał(a)
znalazła się Kasiula
masz mróz?

Byłam trochę zamknięta w sobie ale już mi lepiej.

Mrozik mam niestety Dzisiaj idę zobaczyć, co w tym tygodniu wymroziło, bo przyznam, że od niedzieli nie byłam w ogrodzie.
Kuba 06:11, 29 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Byłam trochę zamknięta w sobie ale już mi lepiej.

Mrozik mam niestety Dzisiaj idę zobaczyć, co w tym tygodniu wymroziło, bo przyznam, że od niedzieli nie byłam w ogrodzie.

jakaś deprecha zbiorowa ludzi tu ogarnęła może to pogoda, jakieś przesilenie...
Kacha123 06:21, 29 kwi 2016

Kuba napisał(a)

jakaś deprecha zbiorowa ludzi tu ogarnęła może to pogoda, jakieś przesilenie...

Deprechę sobie sama zafundowałam - remontami!

Nadal nie ma okna! Nawet na jeden, jedyny grzejnik, czekam już miesiąc, a będzie dopiero w połowie maja.
A jak wspomnę, że na lampy też czekam miesiąc, to uwierzysz? Pewnie dlatego, że zamówiłam w Prima Aprilis. Kamień na opaskę do kominka przyszedł dopiero wczoraj. Wszystko rozgrzebane, nic nie skończone. A ja mam od dzisiaj urlop, który w marcu optymistycznie zaplanowałam na sprzątanie po remoncie.
Po fazie euforii remontowej, kiedy wyszliśmy z największego brudu, nadeszło zmęczenie
bdan 06:50, 29 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Dziękuję za miłe słowa. A może wolałabyś obejrzeć go na żywo, bo do Mai nie pretenduję

Chętnie bym zobaczyła, może kiedyś będzie się okazja.
A zmęczenie poremontowe i depresję, to ja rozumiem. Niestety mam przykre doświadczenia, kiedy robiliśmy remont u mamy, to nawet nie przypuszczaliśmy , ze coś niedobrego się dzieje, do tego stopnia, że bez pomocy specjalisty nie obyło się.
U Ciebie na pewno nie taka skala, ale mimo wszytko myśl pozytywnie, ocieplenie niby idzie, czas szybko leci, więc za chwilę będziesz mieć wszystko ogarnięte
MAD 06:56, 29 kwi 2016

Każda żmija ma swój koniec - nawet ta najdłuższa. Mam nadzieję, że ta remontowa też niedługo się skończy. Współczuję przeciągającego się remontu. Ae jak wreszcie się skończy to podwójna radocha będzie.
Plus jest taki, że urlop możesz poświęcić na ogród zamiast na sprzątanie.
Kacha123 07:10, 29 kwi 2016

bdan napisał(a)

Chętnie bym zobaczyła, może kiedyś będzie się okazja.
A zmęczenie poremontowe i depresję, to ja rozumiem. Niestety mam przykre doświadczenia, kiedy robiliśmy remont u mamy, to nawet nie przypuszczaliśmy , ze coś niedobrego się dzieje, do tego stopnia, że bez pomocy specjalisty nie obyło się.
U Ciebie na pewno nie taka skala, ale mimo wszytko myśl pozytywnie, ocieplenie niby idzie, czas szybko leci, więc za chwilę będziesz mieć wszystko ogarnięte

To serdecznie Cię zapraszam

Wiesz, nastawiłam się, że jak mam super wykonawcę, to pójdzie bezboleśnie, a poległam na producentach i dostawcach. Tego nie było w planie i pewnie dlatego mam takiego nerwa. Ale cóż trza przeżyć!