[img
Dziękuję za komplementy Chciałabym żeby jeszcze bardziej i szybciej! Zachłanna jestem, nie?
Melduję że moja Pomponella po ulewnych deszczach się rozłożyła.... Na nic jej sztywność 3 letnia sie nie przydała...
Hej co to masz za trawki?Ptasie łapki?Evergold? Jeżówki bardzo szybko Ci zakwitły-u mnie widzę, że główki się pokazują-a cieszę się jak dziecko-bo to moje pierwsze kolory w ogrodzie będą
Kasia, patrzyłam u Ciebie na grujecznika, fajnie masz położony ogród, przy zejściu wyglądac będzie fantastycznie. Myslę, myslę Ale fajnie u Ciebie sie odpoczywa
tak jest ale w teorii..papier wszystko przyjmuje ...bo jak jest deficyt wody ...to z pustego i Salomon nie naleje. dokąd nie uruchomia Swinnej Poręby to tak bedzie. siec nasza jest nowa z 2009r. przykrecanie kurka to celowe działanie wodociagów głównie na upalny week tak robia zeby nie mozna było myć samochodów napełniac basenów i podlewac ogródków ...zaraz wydadza komunikat i wprowadza zakaz uzywania wody do tych celów (chyba ze bedzie lipcopad) dzis juz jest normalnie bo w nocy padało solidnie.... ludzie w pracy to nikt nie mysli podlewać ogródków czy myc samochodów.
Wszystko piękne, ale najpiękniejsze jak dla mnie to ujęcie Kiedy moja stipa taka będzie? Ta kupna to ma szanse, ale z mojego wysiewu to nie bardzo chce mi się wierzyć, że takie dorodne się zrobią, chociaż doświadczone wysiewaną stipą dziewczyny twierdza inaczej
Czy wiesz co to za odmiana róży? Mam identyczną kupioną jeszcze przed O i kartka wywalona Śliczna ona jest Te różowiejące płatki na końcówkach przy przekwitaniu mało spotykane Zobacz do mnie tu Kasiu - czy to nie ta sama róża? https://www.ogrodowisko.pl/watek/5276-ogrod-mirelli?page=1024