Grzegorz (greg66) to jest jeżówka Aloha
Jolu (jolanka) z Astvitem dopiero eksperymentuję. W tym roku użyłam go pierwszy raz i sama jestem ciekawa, czy jest coś wart. Póki co jest dobrze.
Asiu(asiak)sama jestem zaskoczona pomidorami. Dzisiaj dostały solidniejsze podpory bo mają sporo owoców. Pierwsze już jemy
Ewa (Ewa777) tutaj posadziłam 4 sadzonki
Danusiu (danuta_szwajcer) jeżówkom jest u mnie dobrze i chetnie rosną. Szoka, że u ciebie nie chcą rosnąć.
Kasiu (KasiaBawaria) popytaj sąsiadów może ktoś ma niepotrzebne firany. Floksy podlewam tyle samo co inne rośliny. Ja tuje mam niewysokie, tak 150 cm. Nie chcę żeby roślinom zabierały słońce. One maja nas zastawić i dać trochę prywatności. Jeszcze nie mam tego efektu, ale na szczęście szybko rosą.
Megi(sarenka) właśnie dlatego nie zakładam siatki tylko firany. Szkoda mi ptaków. Dzisiaj nazbieraliśmy duże wiadereczko po śledziach. Będę piekła bułeczki drożdżowe.
Bożenko (Bogdzia) z jeżówek jestem bardzo zadowolona. Moja córka powiedziała mi ostatnio, że nikt nie ma wątpliwości jakie kwiaty lubię.

Gdzie nie spojrzeć wszędzie jeżówki
Jola (yolka) dziękuję za miłe słowa. Chyba nie mam na co narzekać.
Mariola (paniprzyroda) faktycznie gęścieje i dorośleje. Widzę to po obcinanych gałęziach i ilości wyrywanych chwastów