Gosiu dużo się przewija stipa i werbena, a ja dopiero wygooglowałam i zobaczyłam co to jest☺. No fajne, może u mnie w przyszłym roku ☺
Gosiu ja jestem cierpiąca z powodu bólu stawów, uważaj na siebie, nie przeciążaj.
Gdzie planujesz się udać po serby? Skorzystasz z szkółki o której Ci pisałam od Nawigatorki?
Pozdrawiam ☺
Dzięki Mirelko uważam już na siebie bardziej
Dzwoniłam dzisiaj do tych szkółek, ale tak od ręki to w sobotę mi nie wykopią
Może ktoś wie jak jest u Byczkowskich??czy mają w donicach, czy nie ma problemu z wykopaniem, nie mogę się tam dodzwonić, a chciałabym jeszcze wisienki zobaczyć i może brzozy.Tylko jak ja to zmieszczę do micrusi to nie wiem.Choć już różne rzeczy nią przewoziłam.Jak nie to poczekam aż mąż będzie większym autem, albo weżmiemy dowóz.
W razie czego to zaczniemy przesadzać te nasze wcześniejsze nasadzenia.
Dzisiaj jeszcze mnie naszły wątpliwości co do nasadzeń z bpoku i coś tam sobie tworzęAle to tak na brudno hi hi.
Myszko zrób sobie rtg stawów biodrowych. Będziesz wiedziała wtedy co CI "nawaliło" czy kości czy mięśnie a może to promieniowanie od kręgosłupa, możliwości jest wiele ( mam w tym doświadczenie 5 operacji w tym endoproteza i oczekuję kolejnej)
Cały czas śledzę Twoje postępy ogrodowe pozdrawiam
Skąd ja to znam. Ja w takich wypadkach stosuję maść opokan lub rozgrzewającą Dip Rilf.
Zbyt długo nie czekaj jak dalej boli to pędż do lekarza i zdrowiej tu nam