Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Mysza 21:47, 22 mar 2015

Ren,Jolu, Jazzy dziękuję.Grzecznie wykonuję ćwiczonka i mam nadzieję, że będzie dobrze.Też pozdrawiam

Agciu dziękuję za informacjęJak mają w donicach dużo roślin to już cośNa razie wyjazd musze odłożyćna pewno za jakiś czas tam się wybiorę.

Asiu nie byłam w szkółkachNie zdążyliśmy przez wizytę u lekarza
Jak mi nie pomogą ćwiczenia, które teraz wykonuję to się odezwę

Mirelko no czuję się różnie.

No ale żeby nie było, że nic nie robię to dzisiaj była akcja przesadzania kosodrzewiny tej przy tarasie.Taka niepozorna, niby nie duża, a tyle wysiłku i siły musięliśmy przeznaczyć do niej i sąsiadów wołałam na pomocUdało się i teraz oby się przyjęła.Będę podlewała.
Teraz dopiero będzie łądnie widać co z tymi rabatami począć.Ta kosodrzewina wiele zasłąniała.
Zdjęć na razie nie ma, bo czasu brakło i ciemno już było.
Mam nadzieję, że jutro podniesiemy się z łóżka hi hi
beata_m 22:50, 22 mar 2015

Gosia co ja tu czytam, do zdrówka mi tu wracać. Prędziutko! pozdrowienia ciepłe zostawiam
Napia 22:55, 22 mar 2015

Zdrówka Gosiu i nie przesadzaj z przesadzaniem
Mysza 22:55, 22 mar 2015

Beatko dziękuję i też pozdrawiam
Mysza 22:56, 22 mar 2015

Napia napisał(a)
Zdrówka Gosiu i nie przesadzaj z przesadzaniem

Oj Aguś jutro się pewnie nie ruszę i koniec z przesadzaniem tak czy siak
I tak się cieszę, że cokolwiek zrobiliśmy
Karol99 23:04, 22 mar 2015

Pozdrawiam i oby ta kosodrzewina się przyjęła na nowym miejscu.
Agatek 08:36, 23 mar 2015

Mnie czeka chyba przesadzanie tawuły
i zdrowia
Mala_Mi 09:11, 23 mar 2015

Mysza napisał(a)
Oj tam zaraz śpi
Późno wróciliśmy od znajomych, a rano już jechalismy wybierać jedzonko na komunię.

Denerwuję się tym projektem.Jestem trochę zawiedziona, że mało bukszpanów.
Bok muszę dokładniej przeanalizować, jeszcze nie zdążyłam a dzisiaj czasu mało.

No zobaczcie sami.
Plan jest jak był, czyli pan tylko ponanosił rośliny.Myślałam , że czymś będę miło zaskoczona, a chyba w drugą stronę to poszło.Pod wiśniami umbr.pan zaproponował klimat śródziemnomorski, który identycznie powtórzył za drewutnią.Jakoś mi nie leży.Nie wiem kolorystyka spoko i roślinki śliczne, ale hortensje są pod serbami na końcu+morwa, a tam nie ma tyle miejsca.Niby jak serby wyrosną to hortki wydamhm, to mam je niby sadzić na jakiś czas.
Ach zobaczcie.

Papier przyjmie wszytko... wizualnie wygląda nieźle, ale wizualizacja, a plan to jakby coś innego. Bo na wizualizacji to wygląda szerzej niż jest.
Więcej nic nie napiszę, bo nie widać szczegółów co jest na mapie, nie widać skali .. koniec przerwy.. do pracy
Anusia 19:17, 23 mar 2015

Ech szalona, boli ale przesadza Po takich akcjach co teraz mam gdybyś widziała jak rano wstaję z łóżka Pierwsze myśli "po co mi to wszystko" a póżniej pierwszy łyk kawy i wraca dobre nastawienie i dalej realizuje plany
Mysza 19:29, 23 mar 2015

Karol99 napisał(a)
Pozdrawiam i oby ta kosodrzewina się przyjęła na nowym miejscu.

Oj staram się Karolu
Pompa dzisiaj podłączona i pilnuję podlewania.

Po dyskusjach z Panem stanęło na tym, że sosny piramidalne mogą zostać na swoim miejscu.Pół dnia słońca im wystarczy.Mąż jak to usłyszał to wiadomo, ciężko było z nimi dyskutować. Nie będą tak szybko przyrastały i kosodrzewina do nich dołączyłaNawet nam się podoba i dzięki temu wytyczaliśmy nowe linie rabat

Zdjęcie kosodrzewiny

Teraz trzeba ją trochę uformować lub podwiązać, bo przy przesadzaniu gałązki się powyginały.