Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

zabaewa 23:41, 19 mar 2015

Gosiu - to może być staw krzżowo-biodrowy i stan zapalny nerwu obok. Ale to jest efekt a przyczyna tkwi w kręgosłupie. Maści i środki przeciwbólowe tylko stłumią ból. Tu potrzebny jest /dobry fizjoterapeuta, magsaż odpowiednich mięśni przy kręgosłupie, akupresura od biodra aż do stopy i nastawienie kręgosłupa. Przyczyną najczęściej jest zła pozycja siedząca w aucie i wsiadanie lub wysiadanie bokiem z samochodu. Trzeba zmienić nawyki. Żyłam z bólem prawie rok aż trafiłam do właściwego człowieka. Raz na pół roku mnie ustawia do właściwej pozycji w pionie i od 3 lat mam spokój. Poza tym nie pcham się na ciasne parkingi i wysiadam jak bym miała przyciasnawą miniówkę
ren133 08:24, 20 mar 2015

Witaj kochana
Uważam jak poprzedniczki , lepiej sprawdź co Ci dolega zanim zaczniesz intensywniej działać w ogrodzie żeby sobie nie pogorszyć. Życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności. Słoneczka i powodzenia
AgataBC 09:37, 20 mar 2015

Byczkowscy wiem tyle, że mają dość drogo, ale mają bardzo dobry materiał. Nie wiem czy kopią ale mają w doniczkach wszystko co trzeba. Fajnie się tam zakupy robi. Przy drobnych krzewach i bylinach ceny są spoko ale już przy małych i średnich drzewach mnie przerażały. W swojej okolicy mam taniej.
lojalna_ 09:46, 20 mar 2015

Długo Cie juz trzyma .....posłuchaj dziewczyn bo to moze wracac czesto jak nie wyleczysz teraz .....
Napia 10:06, 20 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Długo Cie juz trzyma .....posłuchaj dziewczyn bo to moze wracac czesto jak nie wyleczysz teraz .....

Święta prawda.
MirellaB 17:07, 20 mar 2015

Gosiu jak dzisiaj się czujesz?☺
jazzy 17:29, 20 mar 2015

ewakatowice napisał(a)
Wychodzi na to, że jednak tylko ja nie mam stipy hi hi hi …
No cóż, cieżko będzie
Pilnuj swojej

Ja tez nie mam
Gosia, zdrowia życzę, bo teraz nam ono fest potrzebne tyle rzeczy do zrobienia wiosną, latem, jesienią...
wietrzyk 08:56, 21 mar 2015

Daj znac jeśli oblecisz okoliczne szkółki Ciekawa jestem czy już wystartowali ze sprzedażą.

Jakby co, znam świetnego terapeutę od narządu ruchu w Poznaniu
Mysza 21:27, 22 mar 2015

Anusia napisał(a)

Skąd ja to znam. Ja w takich wypadkach stosuję maść opokan lub rozgrzewającą Dip Rilf.
Zbyt długo nie czekaj jak dalej boli to pędż do lekarza i zdrowiej tu nam

Anusiu czy zdrowieję to tak pół na pół, ale byłam u lekarza i mam ćwiczenia
Mysza 21:33, 22 mar 2015

zabaewa napisał(a)
Gosiu - to może być staw krzżowo-biodrowy i stan zapalny nerwu obok. Ale to jest efekt a przyczyna tkwi w kręgosłupie. Maści i środki przeciwbólowe tylko stłumią ból. Tu potrzebny jest /dobry fizjoterapeuta, magsaż odpowiednich mięśni przy kręgosłupie, akupresura od biodra aż do stopy i nastawienie kręgosłupa. Przyczyną najczęściej jest zła pozycja siedząca w aucie i wsiadanie lub wysiadanie bokiem z samochodu. Trzeba zmienić nawyki. Żyłam z bólem prawie rok aż trafiłam do właściwego człowieka. Raz na pół roku mnie ustawia do właściwej pozycji w pionie i od 3 lat mam spokój. Poza tym nie pcham się na ciasne parkingi i wysiadam jak bym miała przyciasnawą miniówkę

Ewuś u mnie to dziwnie, bo raz boli, a raz jest ok.Muszę być czujna i po schodach boje się chodzić.Byłam u lekarza.Mam ćwiczenia metodą McKenziego.Raz jest lepiej, raz nie.Jutro będzie decydujący dzieńAle już inaczej siadam itd.Jak piszesz trzeba zmienić nawyki
Ja w takich dziwacznych pozycjach pochłaniałam Ogrodowisko i tyle godzin spędziłam nad kompem, że problem zaczął się właśnie ze złego siedzenia
Teraz nad tym pracuję