Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Iwk4 20:48, 07 kwi 2015

Mysza napisał(a)
... te klony mają żółte liście i jeden z nich kiepsko znosił słońce.
Do końca nie wiedzieliśmy co z nimi zrobić.Miały być z boku domu, ale boje się bliskości korzeni przy domu.
Dzisiaj posadziłąm bergenie i podcięłam wrzosy i trochę sprzątałam.
Przed Świętami tylko troszkę zdążyliśmy wytyczyć dalszą część rabaty.
Ja nie mogę przesilić biodra i za duzo nie zrobię sama

Gosiu, spokojnie. Samej się niewiele zrobi. Nie przesilajsię, bo potem nie dasz rady nawet palcem pokazać, gdzie co ma być. Bergenie pieknie kwitną Moje doiero mają pączki i to na stronie południowo-wschodniej. Tam się ładnie przebarwiły, w cieniu są zielone i nie kwitną. jeśli u ciebie dadzą radę tam, gdzie są, to je tam zostaw. Obserwuj je
Anusia 20:56, 07 kwi 2015

Dzisiaj zapomniałam przyciąć wrzosów aż sztuk trzy Obserwując twój wątek o nich sobie przypomniałam
Mysza 21:06, 07 kwi 2015

Iwonkobo to tak jest,że jak człek się lepiej poczuje to i robić chce.Potem wiadomo od nowa boleści.Będę uważała
A bergenie na razie muszą tam zostać i zobaczymy.Może faktycznie dobrze im tam będzie

Anusiu Fajnie że do czegoś się przydałamJutro sobie zetnij
kitek81 22:45, 07 kwi 2015

ale się napracowałaś! ja czekam na weekendzik a jutro z emem mamy przy elewacji popracować
zabaewa 00:01, 08 kwi 2015

Nie szalej za bardzo. Szanuj biodro. I tak będzie pięknie
Agatek 08:21, 08 kwi 2015

Tak widok linii super, pięknie to wygląda
ja wrzosów nie mam, ale chyba powinny Ci odbić, a bergenia to trudna jest w uprawie? jakoś nigdy nie zwracałam na nią uwagi.
siakowa 08:24, 08 kwi 2015

Co widze te fale to usmiecham się na wspomnienie kilkudziesięciu stron projektów z prostymi rabatami Czasami trzeba zrobic kilka kroków do tyłu żeby było dobrze
Mysza 08:27, 08 kwi 2015

Kasiutak chociaz troszke w ogródek wyszłamWszystkich nas ciągnie na dwór jak robi się cieplej

Ewciu ja naprawdę tylko troszkę,troszkę popracowałamChciałam jeszcze skosić trawkę, ale czasu brakło.

Agatko z bergeniami chyba nie ma za duzego problemuLubią cień,półcień a moje na razie będą w słoneczku i zobaczymy co bedzieSłyszałam, że ślimaki je bardzo lubią.
Mysza 08:29, 08 kwi 2015

siakowa napisał(a)
Co widze te fale to usmiecham się na wspomnienie kilkudziesięciu stron projektów z prostymi rabatami Czasami trzeba zrobic kilka kroków do tyłu żeby było dobrze

Kasia ja cały czas widzę jeszcze te proste linie
Z nimi bardzo się opatrzyłam.Tylko u mnie chyba tak bedzie lepiej
Karol99 08:38, 08 kwi 2015

Świetnie jest wytyczona rabata, pozdrawiam.