Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Mala_Mi 16:21, 01 mar 2015

Ciemierniki śliczniusie.. warte kasy. Swoje zeszłoroczne z donic przesadziłam do ogrodu i mają dużo pąków.. tylko z gruntu wszytko później startuje niż pędzone w szklarni. W necie sie kupuje jednego kwiatuszka (albo i bez kwiatuszka małe kłącze) za 12 -20 zł minimum.. czyli masz kupione kilka kłączy w jednej doniczce...
leon60 16:48, 01 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Całość jest wmurowana a rurki do pompy i orzewód elektryczny sa zabudowane. Nic nie jest na wierzchu. Tylko pompa jest zanurzona w bajorku

Masz tam dojście/drzwiczki ? sorki, że Cię męczę ale nigdy tego nie robiliśmy a ścianka będzie widoczna z każdej strony
monteverde 17:19, 01 mar 2015

Madzenka napisał(a)

i prymulowo - bratkowo

Dla Makkasi - to donice Polnix, firmy, której wcozraj kolekcje ogladałyśmy na Gardeni

wszystko przeczytane o wiośnie u Ciebie śliczna i o Gardenii stronka którą podałaś o tarasie nie istnieje a jak chcesz zobaczyć na prawdę piękne ciemierniki chociaż te co kupilaś też ladne to podaję linka, tu można dopiero zobaczyć ciemierniki https://www.facebook.com/groups/eobiii/ buziole
Paulaa 17:32, 01 mar 2015

Madżen doczytałam o pergoli, oglądałam to samo stoisko również z mężem debatowaliśmy nad ustawieniem tego u nas na tarasie, i stanęło na tym że będziem robić
Pytałam o cenę całości i samej konstrukcji, nie są to jakieś kosmiczne kwoty
PS. Ciemierniki cudne
dorciabe 18:37, 01 mar 2015

Madżen pięknie obsadziłaś doniceciemierniki wypasione, cudowne
Bogdzia 18:39, 01 mar 2015

Śliczne ciemierniki tylko mam obawy czy się w tych wysokich donicach nie zmarnują, nie lepiej do gruntu dac? szkoda by było gdyby nie przeżyły.Piękną masz wiosne a ja własnie swoje kwiatki poprzykrywałam bo mróz był i znów ma byc.
Kindzia 19:32, 01 mar 2015

Marzenko, wczoraj czkawki nie miałaś? Wspominałyśmy Ciebie u Małgosi

Takich ciemierników żal...ale Kasia z Droszkowa w przyszłym roku na Gardenię pojedzie, obiecała przywieźć
ana_art 19:40, 01 mar 2015

Paulaa napisał(a)
Madżen doczytałam o pergoli, oglądałam to samo stoisko również z mężem debatowaliśmy nad ustawieniem tego u nas na tarasie, i stanęło na tym że będziem robić
Pytałam o cenę całości i samej konstrukcji, nie są to jakieś kosmiczne kwoty
PS. Ciemierniki cudne

i nikt nie ma zadnych fot? bo ja też planuje pergolę, ma byc podobna do tej przy altanie, ale nigdy nie zaszkodzi zobaczyć czegoś innego
ana_art 19:44, 01 mar 2015

nie będę oryginalna jak powiem, że ciemierniki cudne!!! a szczególnie te różowe i bugundowe.
Wielkokwiatowe krokusy trzeba mieć, koniecznie bo są wyjątkowe
Paulaa 19:46, 01 mar 2015

Ana przykro mi ale niestety ja też nie mam fot

ana_art napisał(a)

i nikt nie ma zadnych fot? bo ja też planuje pergolę, ma byc podobna do tej przy altanie, ale nigdy nie zaszkodzi zobaczyć czegoś innego