Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kindzia 19:24, 12 kwi 2016

Gieniusi pożądasz? Ale ładny okaz Kasia w zeszłym roku kupiła w Przytoku...
Asisko_2005 19:45, 12 kwi 2016

madzenko a meble ci na tarasie nie zmokną? czy to jakaś
nieprzemakalna tkanina?
Sebek 19:57, 12 kwi 2016

nicol21 napisał(a)
Grabniszcza ładne, wysokie.
a czy za ogrodzeniem możesz jeszcze je posadzić po lewej stronie ogrodzenia żeby tamten dom wysłonić? Bo po prawej masz i chcesz je w ekran prowadzić, a co po lewej? A może wysadzone z podjadu posadzisz po lewej ?

Nowe zupełnie ładne i gibkie. Ciekawam co wymyślisz w nóżki dla nich! Czekamy na fotorelację!

Ewelina - pod płotem 8 purpurowych bukow rośnie
Iwk4 21:10, 12 kwi 2016

Było tyle stron do nadrobienia. Myślałam, że na koniec fotki będą.
Czekam więc na fotki grabów i skarpetek.
Madzenka 21:39, 12 kwi 2016

kochani fotek nie ma. Dzisiaj dopiero drugi kwadrat zrobiłam a kończe przy lampie garażowej myjąc kolejna częśc podjazdu..M beszczelnie pojechał na delegacje, a jak wróci to ja wyjeżdzam, więc walka z grabami samotna. Głupia baba jestem , wymieniać graby na graby!!!!! Dopiero drugi kwadrat zrobiłam.... Jeszcze mi dwa zostały....jak nie podkręca tempa to sie do wyjazdu nie wyrobie....
Najwiekszy problem z bukszpnami, posadziłam ale mi sie nie podobaja. Chyba zostanę tylko przy samych trawach w nogach grabów. Ale mysle, jakby co to w sobotę po powrocie ze szkolenia je wykopie.....
Na dodatek wszedzie walają sie krokusy!!!! Jakiego mam na nie nerwa bo chce aby zakwitły za rok a strasznie przeszkadzaja w rewolucji... I wygladaja teraz masakrycznie. Zatem fotek na razie niet.....

Mazan radź do woli, czytam bardzo chetnie i korzysta całe forum. Ja tych nieszczęsnych opuchlaków niecierpię.
Madzenka 21:41, 12 kwi 2016

Asisko_2005 napisał(a)
madzenko a meble ci na tarasie nie zmokną? czy to jakaś
nieprzemakalna tkanina?

Nieprzemakalna tkanina. Jak sie zakurzą myje karcherem
Madzenka 21:46, 12 kwi 2016

nicol21 napisał(a)
Grabniszcza ładne, wysokie.
a czy za ogrodzeniem możesz jeszcze je posadzić po lewej stronie ogrodzenia żeby tamten dom wysłonić? Bo po prawej masz i chcesz je w ekran prowadzić, a co po lewej? A może wysadzone z podjadu posadzisz po lewej ?

Nowe zupełnie ładne i gibkie. Ciekawam co wymyślisz w nóżki dla nich! Czekamy na fotorelację!

Tak jak Sebek pisze mam tam 8 buków purpurowych, ktore beda cięte na płasko. Polem polega na tym, ze musialm je uciąc do wysokosci 2 M, bo rzekomo na zlosc sąsiadom je posadizłam. Wiec zrównałem je z ich thujkami....jak thuje podrosna moze puszcze wyzej buki.... Ot zycie...
Milka 21:56, 12 kwi 2016

Marzenko, no oszalalas, tak się samej szarpać i to po mciemku, ale z drugiej strony, jak pragnienie cisnie, to się niczemu nie dziwie.
Zana 22:02, 12 kwi 2016

Och ci M-owie, już oni wiedzą na kiedy delegacyjkę sobie ustawić i kobietę samą do takich bojów zostawić. Ale Twoja zawziętość podziwu godna! Trzymam kciuki!
Kasiek 22:06, 12 kwi 2016

Na grabilas sobie...po grabilas sobie...za grabilas sobie...Siem. Chcialam napisac.