Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Enya73 21:02, 11 kwi 2015

Booosko
Bogdzia 21:27, 11 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Biała miesznka z Biedronki..... chyba lekko niezwieża

Gdy się ostwierają żółte jak jajka wielkanocne... jesli narcyzy w tej mieszance też takie bedą to ja nie mogę

Może nie sa białe ale mnie sie podobają. Moje magnolie gwiaździsta i Alexandrina zaczynaja dopiero pękac a Susan i Niagra jeszcze bardzo daleko do kwitnienia.
wodzyn 21:30, 11 kwi 2015

Po ciężkich pracach w ogrodzie popodziwiał przepiękny ogród z magnoliami w roli głównej - cudo
Ja za to mogłabym się jedynie pochwalić jedynym pąkiem kwiatowym mojej Genie, którą w tym roku dopiero nabyłam i jeszcze w donicy czeka na miejsce Ale kwiatek jedem będzie
Kuba 21:39, 11 kwi 2015

Fajnie dziewczyny Was zobaczyć ale szkoda że tylko na zdjęciach.
Twój ogród Marzenko chyba nie ma granic bo aż dziw że jeszcze tyle roślin planujesz upchnąć.
Rh na zdj. koło Twojego wózka to też Twój-właściwie tej jednej rośliny nie kojarzę z Twoim ogrodem bo tak to masz chyba wszystko
Ensata 22:00, 11 kwi 2015

Ale masz żurawki żwawe, jak to zrobiłaś? Piękne białe donice z bukszpanem. Niezłe laski z Was Ciekawe czy Stefan obsługiwał? Zazdroszczę zakupów
Rench 22:20, 11 kwi 2015

Spotkanie zakupowe fantastycznie,normalnie zazdroszczę A rosliny dorodne,niemal jak w pełni sezonu.
Moja magnolia lekko przemarznięta,może jutro się otworzy tez
Czy ta biała gwiaździsta pachnie ?
ZielonaAnia75 22:56, 11 kwi 2015

Rzeczywiście roślinki, które kupiłyście duże i dorodne. U nas w Kielcach na targach wiele trawek, itp. było malutkich, dopiero wychodzących z ziemi-
Pamajo 23:45, 11 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Zakupy poczynione, nagadane, akumulatory doładowane, wypiknikowane , pogoda wyśmienita. To w telegraficznym skrócie i obiecane fotki z wypadu do Sefanogrodu koło Środy Śląskiej vel Stefana
Wieloszka, Bleebla, Kamajla, Noemi, Gabi, Karabela czyli Zdolnoślązaczki Ogrodowiskowe

Ucięłam Karabelę... Wiec wkljam indywidulaną fotkę roześmianej z wózeczkiem ale nie z dziećmi ogrodowymi

Ale seksowne zDolnoślązaczki
nawigatorka 02:11, 12 kwi 2015

Kuba napisał(a)
Fajnie dziewczyny Was zobaczyć ale szkoda że tylko na zdjęciach.
Twój ogród Marzenko chyba nie ma granic bo aż dziw że jeszcze tyle roślin planujesz upchnąć.
Rh na zdj. koło Twojego wózka to też Twój-właściwie tej jednej rośliny nie kojarzę z Twoim ogrodem bo tak to masz chyba wszystko

W Marzenki i Rh był o to jakie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2550-kiedys-tu-cz-ii-madzenie-ogrodnika?page=854
Pozdrawiam
jazzy 02:33, 12 kwi 2015

Fajowe spotkanie fajowych Ogrodniczek i fajowe zakupy!
Marzen, szczególnie zazdroszcze konwalnika Ile za niego wołali?