wrzuć Marzenko proszę w wolnej chwili fotkę z profilami, jestem ciekawa czy zaginałaś bo myślałam żeby cześć wyłożyć na trawę, można by przejechać wtedy wygodnie kosiarka tylko nie wiem na ile to będzie widoczne
A ja właśnie reklamuję u nich żurawki, bo zupełnie inne wyszły i z czosnnkami nadal nie załatwione, ciągle mówili, że już wysyłają. Angelique też kupowałam, zobaczę jakie będą, bo zaraz obok sądziłam te z poprzedniego roku. Dzięki za trawki .
Dzięki za szybka odpowiedź, to teraz muszę trochę poczytać o tych deskach co napisałaś bo ja zielona jeszcze w tym temacie. A nie wiesz czy ktoś z ogrodowiska ma te deski kompozytowe? Może Syla?
Marzenko jeśli mogłaby być w półcieniu to byłaby ładnie osłonięta Z boku domu miałaby słońce od rana tak do 14.To jest połuniowo- wschodnia strona. Myślisz, że byłoby ok? Dziękuję, że znalazłaś chwilkę na odpowiedź
Z żalem schodzę z ogrodzenia ale jeszcze chwila i dostanę odcisków na mojej szanownej Twój ogród zachwyca cały rok. Nie mogę się już doczekać u Ciebie maja i czerwca ale wtedy trzeba chyba będzie rezerwować miejsce na płocie Pozdrawiam