O matulu Rosomanes u mnie? AnaAn doradza a za nia Robaczek? Jestem zaszczycona! Dziewczyny podyskutujecie a ja sobie poczytam
Niesmiało dodam, ze Comte i Geofa mam za sprawa AnyAn w moim ogrodzie. Dzieki Robaczkowi kolejne kilkanaści innych róz do mnie trafiło ale pierwsza Grafin von H

Orzeciez ja ubiegłe lato i jesien spedziłam czytajac Wasze watki rózane.musze szybciutko sorawdzić czy sie pojawiły nowe zdjecia na FOI i F
OO
Wszystkie róze są piekne i uważam, ze kazde polaczenie warto przetestować. Wszystkie propozycje tu złożone wg mnie godne polecenia. Mam Ascot połączona z Comte i ten kontrast zachywaca, ale trzeba stwierdzić, ze na pateli kwiat Ascot potrafi w jeden dzien sie przypalić , ale teraz jesienia wzdycham do niej od tygodnia.
Kreska ja zawsze jako bezobsługową Angielkę i kwitnąca przez calutki sezon polecam Munstead Wood. Niska i pionowo w drugim sezonie rosnie
Ale jak ktos mi zada pytanie kto będzie moja faworytka w sezonie Anno Domini 2016 to obstawiam na Minervę, dzisiaj stałam nad nia rano i cmokalam z zachwytu
Ensata i Zgajanka czy wy macie świadomość, kto tu dzisiaj u mnie buszował?