Wgrywaj te zdjęcia bo rh masz śliczne
Moje nowe coś chyba niezbyt zadowoloneJednemu coś brązowieją listki i ma plamkiPoobrywałam je dzisiaj.Chyba muszę go wysadzić i zobaczyć czy nie jest za nisko.Starałam się pilnować tego i ziemię ma odpowiednią.Ach...Zobaczymy.
Beatko, śliczne masz te żurawki Oby u mnie też tak ładnie rosły.
W ubiegłym roku nic nie dodawałam lawendzie, ale w tym wpadł mi w ręce nawóz do lawendy, więc skoro go mam, to będę używać
Może spróbuj opryskać jakimś nawozem wg receptury Bogdzi? Jesli wsadziłaś dobrze, to powinien się pozbierać. Mój przesadzałam ubiegłej wiosny i aż sama się dziwię, ze ma tak dużo kwiatów.
Ewa, żurawki na pewno Ci się pieknie odwdzięczą. Mimo pracy przy nich, bardzo je lubię.
Nawozu do lawendy w końcu nie kupiłam, czytam, że daje sobie radę sama. Ale pytałam Pana na ryneczku, u którego kupowałam teraz lawendę i mówi, że on zasila nawozem uniwersalnym. Więc myślę, że przy okazji nawożenia innych roslinek i lawendę podleje florowitem.
Wczoraj się nie udało ze zdjęciami, więc spróbuje teraz.
Mój cuuninghams white...
I na zielonym tle ...
To miejsce też muszę zmienić i całkiem prawdopodobne, że rh znów będzie przesadzony. Czekam jednak na jesień, teraz szkoda mi go ruszać.
Także latem pomęczę Was z planami