Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Mixtoorka 12:01, 20 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Hi hi różyca zaraźliwa
Karola, a może do donic się nadają?
Jakie róże kupiłaś? Byłam u Ciebie, ale fotek brak

Są jeszcze w aparacie, obiecuję poprawę
Jedna jest historyczna mam co do niej plan, mniej więcej a ta druga rabatowa i też do donic raczej nie bardzo. Ale Coś tam skomponuję

No i jak się nie zarazić różycą jak wszędzie róże. Pojechałam do moje szkółki a tam...no i przepadłam
olga80 12:03, 20 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Zupełnie zmieniona stara rabata obecnie wygląda tak
Rośliny ładnie się przyjęły
Pamiętacie, że robiłam ją dwa miesiące temu

Rabata robi wrażenie a jak się rozrośnie to będzie szał Pięknego kwiecia u Ciebie dostatek jest co oglądać i podglądać. Pozdrawiam

Iryski wysłane
paulina_ns 14:23, 20 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Pierwsza moja jeżówka w ogrodzie zakwitła, zaczynam z nimi przygodę i chyba bardzo je polubię

Jeżówka Dixie Scarlet

Przepiękny kolor tej jeżowki masz, zapisuje ja nie wiem jak Ty to robisz,że wszystko masz u siebie i to w takiej ilości hurtowej!
zbigniew_gazda 15:01, 20 cze 2016

Moje jeżówki dopiero malutkie pączusie mają. Bardzo ładny kolor Twoich. Ciekawe połączenie róż, hortensji i traw. Będzie super.
MirellaB 15:40, 20 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)

Są jeszcze w aparacie, obiecuję poprawę
Jedna jest historyczna mam co do niej plan, mniej więcej a ta druga rabatowa i też do donic raczej nie bardzo. Ale Coś tam skomponuję

No i jak się nie zarazić różycą jak wszędzie róże. Pojechałam do moje szkółki a tam...no i przepadłam

Hi hi doskonale Cię rozumię, ze się skusiłaś
Ja już tych pojedynczych sztuk roślin, które kupuje to wcale nie pokazuje, bo każdego dnia bym musiała coś wklejać
MirellaB 15:41, 20 cze 2016

olga80 napisał(a)

Rabata robi wrażenie a jak się rozrośnie to będzie szał Pięknego kwiecia u Ciebie dostatek jest co oglądać i podglądać. Pozdrawiam

Iryski wysłane

Terenia, a ja mam ciągle niedosyt kwitnących
Za iryski dziękuję
MirellaB 15:43, 20 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Przepiękny kolor tej jeżowki masz, zapisuje ja nie wiem jak Ty to robisz,że wszystko masz u siebie i to w takiej ilości hurtowej!

Paula ta jeżówka ma bardzo ciekawy kolor, taki inny niż wszystkie
Teraz już kupuje po jednej sztuce, serio miejsca już brak
Dobrze muszę rozplanować na igiełkowej, żeby jak najwięcej wcisnąć
MirellaB 15:45, 20 cze 2016

MirellaB 15:48, 20 cze 2016

zbigniew_gazda napisał(a)
Moje jeżówki dopiero malutkie pączusie mają. Bardzo ładny kolor Twoich. Ciekawe połączenie róż, hortensji i traw. Będzie super.

Zbyszku uważam, ze dobrze dobrane kolorystycznie hortki z różami wcale się nie gryzą i ładnie wyglądają
Moje zestawienie bardzo mi się podoba, a jak wszystko podrośnie to będzie super efekt
paulina_ns 16:03, 20 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Paula ta jeżówka ma bardzo ciekawy kolor, taki inny niż wszystkie
Teraz już kupuje po jednej sztuce, serio miejsca już brak
Dobrze muszę rozplanować na igiełkowej, żeby jak najwięcej wcisnąć

Ja dzisiaj kupiłam i prawdopodobnie roślinki do piątku będą musiały stać w doniczkach, bo mąż czasu nie ma, a ja sama nic nie zrobię. Koniecznie muszę je do cienia dać, bo u nas straszne upały w tym tygodniu zapowiadają. Ja zastanawiam się czy ruszać tufciki, czy taka piękna róże dać przy rozchodnikach blisko tarasu, a tym samym muszę darn ściągnąć, bo nigdzie indziej jej już nie wcisne. Na razie stopuje z zakupami póki mąż mi miejscówki nie przygotuje