Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Mixtoorka 07:57, 06 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Hortensje ogrodowe trochę kiepskie w tym roku

Piękne masz te hortensje! Fenomenalnie się u Ciebie przechowują! Bardzo mi się podoba ta rabatka.

Pomponella piękna jest! I ta ilość kwiatów! Może nie będzie się pokładać. Pięknie rozrasta się wszystko co sadziłaś w tym roku
Moniq 08:22, 06 lip 2016

Mixtoorka napisał(a)

Piękne masz te hortensje! Fenomenalnie się u Ciebie przechowują! Bardzo mi się podoba ta rabatka.

Pomponella piękna jest! I ta ilość kwiatów! Może nie będzie się pokładać. Pięknie rozrasta się wszystko co sadziłaś w tym roku

ciesz sie Mirelko że w ogóle sa te hortensje. U mnie przymrozki wiosenne co roku nie pozwalaja im zakwitnąć. W zeszłym roku wnerwiłam sie i przezimowałam w donicach w domu i kwitły wczesna wiosną.
zbigniew_gazda 08:23, 06 lip 2016

Pewnie że ogrodowe hortensje piękne. Kolorowo aż po oczach bije.
anbu 08:41, 06 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Hortensje ogrodowe trochę kiepskie w tym roku

Mirellko te hotki kwitną na pędach dwuletnich, tak? Marzy mi się hortka ogrodowa red beauty a boję się że nie da rady. Jak Ty to robisz, że one Ci kwitną, okrywasz jakoś? Czy jak?
emilia 08:56, 06 lip 2016

MirellaB napisał(a)

To jest mistrzostwo świata, patrzę i patrzę. Natomiast, żeby nie było tak słodko trzcinniki na rabacie z hortensjami nie wyglądają dobrze, może wymienić na trawy bardziej rozłożyste, które nadadzą lekkości jak na zdjęciu powyżej? Może miskant jakiś, nie myślałaś o tym?
alis 09:25, 06 lip 2016

MirellaB napisał(a)

Śliczny obrazek
Dominika11 09:30, 06 lip 2016

jejku Mirelka jak u Ciebie pieknie, wszystko wspaniale się rozrasta i przepieknie kwitnie
olga80 09:45, 06 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Stipowy gąszcz, a w nim ukryte jaskry i hortensja - znowu to samo wiem

Bardzo mi się podoba ta rabata wygląda bajecznie zresztą cału ogród masz dopracowany i zazdroszczę kwitnących hortek moje jakoś nie chcą się zebrać i nie mam pojęcia dlaczego. Jaskry są cudowne czarujesz nimi to wieloletnia roślina czy jednoroczna ? Jak będziesz się wybierać do Fojutowa to daj znać.
Tusiala 10:31, 06 lip 2016

Mnie też się bardzo podoba rabatka z hortkami ogrodowymi
mikami 11:22, 06 lip 2016

Wpadłam się przywitać a tu takie cudności
Zdjęcia z Twoimi roślinkami wprost zachwycają bardzo podoba mi się Twój ogród szczególnie stipy z jaskrami i hortensjami