Obejrzałam Twoją wiosnę i powiem Ci że mam teraz wrażenie, że ja chyba w innej Polsce żyję U Ciebie już naprawdę widać jak rośliny budzą się do zycia a u mnie ledwo krokusiki i stare tulipany wychylają się z ziemi.. Pokazuj więcej zdjęć to chociaż oczy u Ciebie nacieszę
Uściski!
Wow, ale u Ciebie już przedwiośnie
U mmnie jeszcze nic się nie dzieje poza jedną cebulką która wyszła na 1cm...
Zazdroszczę Ale u mnie jakiś specyficzny mikroklimat..i zawsze wszsytko jest później niż na pozostałych obrzeżach miasta
Aniu nie znam odmiany moich rh, bo to jeszcze z przed O gdzie kartki lądowały w śmieciach. Mama mi je kupiła do nowego ogrodu dlatego tak o nie walczyłam. Każdego roku są ładniejsze i pięknie mają kolory jak kwitną
Dziewczyny zdjęcia wiosny pokazywały, więc i ja poszłam poszukać
Sporo wychodzi, ale większość jeszcze siedzi w ziemi.
Martwiłam się, że przez te rabaty żwirowe nie będą mogły się przebić, ale widzę, że jest ok
Rozchodniki to wszystkie już mają kapustki, jedne większe, drugie mniejsze, ale przy każdym krzaczku młode już są
Hortensje zawsze u mnie wcześnie wypuszczają, a potem się martwię, żeby nie zmarzły, ale dają radę i pięknie kwitną
Muszę Cię zmartwić, jestem pewna, że zima wróci. Moja sąsiadka starsza pani mówi, że jeszcze w marcu muszą przyjść mrozy i dopiero będzie wiosna Tyle czasu ile tu mieszkam to zawsze się sprawdza.