Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 08:33, 01 lut 2016

olga80 napisał(a)
A u mnie wieje, pada deszcz ze śniegiem szaro buro i ponuro

A u mnie dzisiaj znowu pochmurno, tylko 1 stopień, ale już tak nie wieje
MirellaB 08:34, 01 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Mieszkałam kiedyś w Swaju. Tuż przy Rynku

Aaaaaa czyli to Twoje strony.
Może znasz wioskę w której mieszkam?
MirellaB 08:35, 01 lut 2016

Warmia napisał(a)
Mirellko u Ciebie roślinki szaleją. U mnie większość jeszcze śpi. Jedynie w paru miejscach widać zielone koniuszki.

U mnie też większość jeszcze śpi, ale coś już widać zaczyna się dziać.

Taka jestem spragniona wiosny, że z nosem przy kamieniach szukałam
MirellaB 08:41, 01 lut 2016

Mixtoorka napisał(a)

Pewnie, że masz szczęście klimatyczne, przecież kwitną u Ciebie hortki ogrodowe! To prawie cud ogrodniczy

Karolka nie wiedziałam, że hortki ogrodowe są tak delikatne i kiepsko zimują.
W moim domu rodzinnym na działce też mieliśmy hortensje ogrodowe i pięknie kwitły. Dla mnie to takie było normalne

Dopiero na O się dowiedziałam, że nie wszędzie można je mieć
AsiaK_Z 08:42, 01 lut 2016

MirellaB napisał(a)

Aaaaaa czyli to Twoje strony.
Może znasz wioskę w której mieszkam?

Nie znam nazwy Twojej wioski, ale ze słyszenia na pewno
Mieszkałam w Swaju w latach 2005-2010. Gdyby nie to, że mieliśmy bardzo małe mieszkanko i trza było rozglądać się za większym, mieszkalibyśmy w Swarzędzu do dzisiaj W rezultacie wylądowaliśmy w Poznaniu

edit: zapomniałam jeszcze dodać, że ani w sobotę ani w niedzielę nie grasowałam po CO. Byłam tylko u siebie na działce.
A z kolei czy Ty Mirelko byłaś w CO w Swarzędzu przy ul. Kirkora? warto tam jechać? Przy ul. Cieszkowskiego chyba też jest jakaś szkółka? Pytam, bo kiedy mieszkaliśmy w Swarzędzu ogród mnie nie interesował i tam nie zaglądałam
anabuko1 09:01, 01 lut 2016

Widzę dziewczyny mają swoje swoje wspólne tereny
U mnie dziś zimowo.Mrozik lekki i mały śnieżek z powrotem przyprószył trawki i co nieco na budynkach
Cóz koniec wiosny,Dalej Zima i dobrze
M
Pozdróweczki zostawiam
Karol99 09:08, 01 lut 2016

MirellaB napisał(a)

A u mnie dzisiaj znowu pochmurno, tylko 1 stopień, ale już tak nie wieje

U mnie na szczęście już też, trochę cieplej się zrobiło.
Makao_J 10:23, 01 lut 2016

MirellaB napisał(a)

Karolka nie wiedziałam, że hortki ogrodowe są tak delikatne i kiepsko zimują.
W moim domu rodzinnym na działce też mieliśmy hortensje ogrodowe i pięknie kwitły. Dla mnie to takie było normalne

Dopiero na O się dowiedziałam, że nie wszędzie można je mieć

No widzisz jak masz dobrze. Ja w sumie nie wiem czy u mnie by rosły bez zimowania w domu. Ale jest szansa że w tym roku wypróbuję. Ona są piękne i kwietną całe lato. Zakochałam się w nich w ubiegłym roku. I w tym na pewno kupię do donic na froncie. Tam jest sporo cienia tylko wietrznie.
Agatek 13:38, 01 lut 2016

Macham Mirelko
MirellaB 15:35, 01 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Nie znam nazwy Twojej wioski, ale ze słyszenia na pewno
Mieszkałam w Swaju w latach 2005-2010. Gdyby nie to, że mieliśmy bardzo małe mieszkanko i trza było rozglądać się za większym, mieszkalibyśmy w Swarzędzu do dzisiaj W rezultacie wylądowaliśmy w Poznaniu

edit: zapomniałam jeszcze dodać, że ani w sobotę ani w niedzielę nie grasowałam po CO. Byłam tylko u siebie na działce.
A z kolei czy Ty Mirelko byłaś w CO w Swarzędzu przy ul. Kirkora? warto tam jechać? Przy ul. Cieszkowskiego chyba też jest jakaś szkółka? Pytam, bo kiedy mieszkaliśmy w Swarzędzu ogród mnie nie interesował i tam nie zaglądałam

Asiu Ty z Swarzędza do Poznania, a ja odwrotnie
W Poznaniu mieszkaliśmy na Górczynie, wybudowaliśmy się na wiosce, dom w Poznaniu sprzedaliśmy i się przeprowadziliśmy Fajnie tu jest

W CO na ul.Kirkora jestem często np. dzisiaj byłam, w szkółce o której piszesz też często bywam

Jutro do Jucci się wybieram