Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Makao_J 11:18, 20 maj 2016

No jak zobaczyłam te 100 wpisów to ciary miałam jak ja to nadrobię, ale pochłonęłam jednym tchem. Trawnik pięknie się zieleni i jaki równiutki jest. Super.
Mleczy nie zazdroszczę bo też mam ale trawnik mam do wymiany więc nie stresuję się. Popryskam mniszkiem to część uschnie.
Azalie kupiłaś śliczne. Nad tymi stokrotkami też się zastanawiałam ale nie wiedziałam jak długo kwitną. No teraz wiem
Jeszcze muszę zobaczyć jak mocno się rozrastają
anabuko1 15:15, 20 maj 2016

Oj, gdzieś czytałam,że masz gorsze dni.
To przyszłam przytulić i zdrówka życzyć.
Nie dawaj się , bo ciepłe dni sa i dalej będą
MirellaB 16:51, 20 maj 2016

jalos napisał(a)
Mirelka macham do Ciebie

Aga odmachuję i pozdrawiam
MirellaB 16:54, 20 maj 2016

Mixtoorka napisał(a)

No to super! Dobrze, że inwestycja cieszy inwestora i użytkowników

Już na wakacje się szykujesz dobrze Ci Odpoczniesz od klikania i wyrywania, ręce się zregenerują Ściskam!

Karolka, bo ja jadę przed sezonem i po sezonie. Nie lubię tego natłoku ludzi w środku lata.

Ręce odpocząć, nawdychamy się jodu, najemy się ryb, wyciszymy i powrót do codzienności
alis 16:54, 20 maj 2016

MirellaB napisał(a)

Alicja taka przypadłość niestety. Dużo ludzi cierpi z powodu stawów
A Ciebie wszystko boli czy np.określone miejsca?

Mirelko, mnie to bolą określone miejsca, ale szczególnie lewa strona, a czasami to mam wrażenie że ból łazi po całym ciele. Ostatnio palce najpierw prawej potem lewej dłoni, było też podejrzenie cieśni, a jakiś miesiąc temu opuchnięty i obolały staw łokciowy, ale mam nauczyć się z tym żyć Diagnoza jednego z lekarzy
MirellaB 16:56, 20 maj 2016

Makao_J napisał(a)
No jak zobaczyłam te 100 wpisów to ciary miałam jak ja to nadrobię, ale pochłonęłam jednym tchem. Trawnik pięknie się zieleni i jaki równiutki jest. Super.
Mleczy nie zazdroszczę bo też mam ale trawnik mam do wymiany więc nie stresuję się. Popryskam mniszkiem to część uschnie.
Azalie kupiłaś śliczne. Nad tymi stokrotkami też się zastanawiałam ale nie wiedziałam jak długo kwitną. No teraz wiem
Jeszcze muszę zobaczyć jak mocno się rozrastają

Fajnie, że już jesteś
Myślałam o Tobie kiedy się pojawisz
Nic specjalnie u mnie nowego się nie dzieje. W ogrodzie ładnie wszystko rośnie, drobne rośliny dokupuję jako wypełniacze i tyle
MirellaB 16:57, 20 maj 2016

anabuko1 napisał(a)
Oj, gdzieś czytałam,że masz gorsze dni.
To przyszłam przytulić i zdrówka życzyć.
Nie dawaj się , bo ciepłe dni sa i dalej będą

Dziękuję Ci za odwiedziny i miłe słowa Trochę gorsze dni mnie dopadła niestety
Coraz więcej lilii wyrasta i bardzo mnie to cieszy
MirellaB 17:03, 20 maj 2016

alis napisał(a)

Mirelko, mnie to bolą określone miejsca, ale szczególnie lewa strona, a czasami to mam wrażenie że ból łazi po całym ciele. Ostatnio palce najpierw prawej potem lewej dłoni, było też podejrzenie cieśni, a jakiś miesiąc temu opuchnięty i obolały staw łokciowy, ale mam nauczyć się z tym żyć Diagnoza jednego z lekarzy

Alicja nie chcę Cię martwić, ale to prawda, jak raz wlazł ból stawów to niestety trzeba się nauczyć z tym żyć.
Mnie bolą wszystkie stawy i jestem w tym czasie opuchnięta, ból jest okropny, ale to już wiesz. Powiem Ci, a raczej napiszę, że mnie boli cały czas i już się do tego bólu przyzwyczaiłam. Nie wiem jak to jest bez bólu. W tym wszystkim jednak mam jeszcze gorsze bóle, które pojawiają się w różnych odstępach czasu i wówczas jestem wyłączona, nie mogę normalnie funkcjonować
MirellaB 17:06, 20 maj 2016

Zobaczcie te czosnki giganty Były wielkie, cena niestety też spora.

lindsay80 17:08, 20 maj 2016

wow, ile czochów.
Moje białe dopiero zaczynają pękać, a fioletowe już w pełni kwitnienia.
Zdrówka, niech te gorsze dni szybko miną.