ja nie MIrelka, ale mam za to tuje brabant mozna, a nawet trzeba, by wyglądały ładnie. Brabanty możesz ciąć od góry, od dołu jak sobie zyczysz. Jak mocno przytniesz jest szansa, ze nie beda miały szyszek. Szyszki na brabancie wyglądaja ohydnie, jak spalona roślina
Ja bym je posadziła i po 2 tygodniach ciachnęła kosmetycznie
Gosiu ja jestem zadowolona z tego wertykulatora, dobrze się spisał i produkowany w Niemczech Wczoraj byłam w Luboniu m.in.pojechałam do Strączkowskich, fajne rośliny mieli, żałuję, że nie kupiłam świerku inversa, no cóż trzeba będzie znowu jechać Też jestem zmęczona dzisiejszą pracą ogrodową, jeszcze jestem osłabiona po chorobie. Dobrej nocy
Dziękuję Ci za informację odnośnie brabantów niby w necie piszą różne rzeczy ale nie ma to jak ktoś ma konkretne doświadczenie z daną rosliną a jak wczoraj posadziłam takie 1.20m to kiedy moge już ciąć?Jesli mogę zapytać Enasty u Ciebie Mirelko?
#sklerokarteczka2 otoczenie oczka https://www.flickr.com/photos/adamwoodruff/6190412446/in/photostream Słuchajcie, nie znam werbeny takiej małej, podpowiecie, jaka to jest?
No pięknie, trzeba było dać znać i choć się przywitać,pomachać, ...och Ty. Buźka
Czyli zakupy udane, a nawet już użyte Myślę i myślę też na wertykulatorem, ale nie wiem, czy opłaca mi sie kupować na ten kawałek trawniczka. Musze się zorientować, czy gdzieś u nas nie wypożyczają. Trawnik za chwilkę będzie zachwycał
Zastanawiałam się jak jechałam - ciekawe w którą stronę do Gosi