Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 16:02, 12 mar 2016

Mirella dzisiaj miałam plany ogrodowe ale jest tak zimnno, że nie dałam rady nic zrobić. Bratki kupiłam w pobliskim markecie. W tygodnim podjadę do ogrodniczego. Do donic na taras chciałabym drobniejsze. Myślę że za tydzień będzie większy wybór, więc warto poczekać.
Agatek 18:13, 12 mar 2016

Piękne bratki
i donice już uzupełnione super
ja dzisiaj tylko sprzątałam, ale zaraz chyba wysieję rozplenicę od Przemka
Iwk4 09:41, 14 mar 2016

Anusia napisał(a)
A teraz moje piersze zakupy, bratki

Piękne te niebieskie. Takie szmaragdowe
Ja w zeszłym roku trafiłam na błękitne.
Anusia 09:47, 14 mar 2016

Iwonko w tym roku mam hopla na punkcie niebieskiego i białego. W sezonie planuję połączenia bakopy z białą surfinią i lobelią.
BASIA8 10:16, 14 mar 2016

Anusia napisał(a)
A teraz moje piersze zakupy, bratki

Witaj Anusia Pierwsze zakupy cieszą oko i radują serce wiosna tuż tuż- aż miło. Pozdrawiam Serdecznie
Anusia 16:32, 14 mar 2016

Basiu dziękuję. Musiałam sobie sprawić odrobinę przyjemności.
olga80 16:40, 14 mar 2016

Anusia napisał(a)
Mirella dzisiaj miałam plany ogrodowe ale jest tak zimnno, że nie dałam rady nic zrobić. Bratki kupiłam w pobliskim markecie. W tygodnim podjadę do ogrodniczego. Do donic na taras chciałabym drobniejsze. Myślę że za tydzień będzie większy wybór, więc warto poczekać.

U mnie też zimno i do ogrodu nie wychodzę

połącznienie bieli i niebieskiego jest super bardzo mi sie podoba w zeszłym roku miałam białe pelargonie z lobelią jak dla mnie super połączenie. Z bratkami u mnie jeszcze kiepsko mało jet na ryneczku a ja czekam na takie malutkie i na stokrotki.
Anusia 16:41, 14 mar 2016

Wspomniałam wcześniej, że mój e-M miał kilka dni urlopu. Zrobił mi trzy skrzynki Nie wiem czy nie mają za wysokich 'nóg' no i czy nie lepiej by było jakby to była jedna długa skrzynka zmiast trzech mniejszych. Mój e-M usłyszał moje marudzenie lecz tylko pozieleniał ze złości i burknął, że mogłam mu powiedzieć wcześniej bo teraz nie ma zamiaru niczego już zmieniać. Chwilowo nie podejmuję tematu bo marzy mi się w tym miejscu nie za wysoki murek
Przy okazji malowania doniczek została odświerzona ławka.

Anusia 16:43, 14 mar 2016

olga80 napisał(a)

U mnie też zimno i do ogrodu nie wychodzę

połącznienie bieli i niebieskiego jest super bardzo mi sie podoba w zeszłym roku miałam białe pelargonie z lobelią jak dla mnie super połączenie. Z bratkami u mnie jeszcze kiepsko mało jet na ryneczku a ja czekam na takie malutkie i na stokrotki.

Ja też czekam na te drobne, są śliczne. W sezonie będzie się działo
MirellaB 16:57, 14 mar 2016

Jejku Ania takie fantastyczne rzeczy eM Ci zrobił, a Ty marudzisz?
Mi się bardzo podoba i wcale by mi nie przeszkadzała wysokość, ani 3 sztuki zamiast jednej.
Pomyśl jak pięknie będzie jak już cos będzie w nich rosło - może coś zwisającego?