Drewno, kamień, metal to trzy materiały które bardzo lubię zarówno w domu jak i na zewnątrz. Ławka została zrobiona dwa lata temu, e-M ma pomysł na nową z wykorzystaniem drewna tarasowego na siedzisko. Niestety czasu było za mało na jej wykonanie.
Dziękuję bardzo kochanieńka za ekspresową odpowiedż w tej kwesti. Sąsiadka poczeka bo sama pewnie za bardzo nie wie, kiedy powinno się przesadzać trawy. Podobnie jak ja z niecierpliwością wygląda wiosny. W zeszłym roku byłam bardziej nakręcona i miałam tyle chciejstw ale chcieć a móc to dwie różne sprawy. W tym roku jestem bardziej poukładana, wiem czego chcę i na co realnie mogę sobie pozwolić.
Co dwie głowy to nie jedna jak powiadają. O poprzeczkach nie pomyślałam. Koniecznie pokażę tę wizualizację mojemu e-M. W tym roku zachorowałam na kolor niebieski i biały. Stąd zamówione róże okrywowe będą też w tym kolorze
Aneczko Kochana Skrzynki Mąż zrobił pięknie Bardzo ładnie wyglądają teraz a jak je obsadzisz to będzie super fajnie. Ja osobiście bardzo bym nie szalała z roślinami zwisającymi bo piękno donic zakryją, ale to tylko Moje zdanie i nie koniecznie bierz je pod uwagę.
Pozdrawiam całą Rodzinkę.