Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ewedela 22:34, 13 mar 2018

ren133 napisał(a)

Witam Cię u siebie a namiar na graby prześlę na priv.

Dzięki, czekam zatem na wiadomość
BKosimkArt 07:02, 14 mar 2018

ren133 napisał(a)

Bardzo cieszą takie wpisy kolejnych osób, które chwalą moje poczynania
Serdecznie zapraszam do siebie bo mam nadzieję, że teraz będę już tutaj częściej. Namiar na ŚŚ prześlę na priv

O dziękuję z góry.
Fajnie że już jesteś
I jakie czuprynki równiutkie!
Kasya 07:19, 14 mar 2018

Widzę ze już sezon rozpoczęłaś i znowu się będzie działo
makadamia 07:40, 14 mar 2018

Ooo, sama rysowałaś te plany? tego z murkami nie rozumiem zupełnie, ten z liniami prostymi do mnie gada.

Na prawo od ścieżki nie będzie trawnika tyko kosodrzewina? Fajnie

U mnie remont od początku maja. Jeśli napiszę, że będzie zrywanie i ocieplanie stropu, wymiana elektryki, zrywanie części podłogi i wymiana wszystkich drzwi wewnętrznych (z dostosowywaniem - czyt.: kuciem - otworów pod nowe), wymiana schodów - czy to Cię pocieszy?
nawigatorka 09:03, 14 mar 2018

Rysunki autorstwa takiego jak myśle?
ren133 09:14, 14 mar 2018

Kasya napisał(a)
Widzę ze już sezon rozpoczęłaś i znowu się będzie działo

Nieskromnie powiem, że jestem z siebie dumna, że udało mi sie w week-end tyle podziałać W poniedziałek przycięłam jeszcze żywopłocik i kulki cisowe. Na cięcie czekają rozplenice, miscanty, róże i hortensje, ID potrzebują jedynie drobnego skubania. Powoli pokazują sie cebulowe, ciemierniki zaczynają kwitnąć, jarzmianki i zawilce wielkokwiatowe wypuszczają zielone, rozchodniki mają już kapustki ... jedynie bergenie słabo wyglądają i zawilce jesienne nie dają znaków życia ... no mi martwię się o róże, których nie zdążyłam okopczykować przed tym 15stopniowym mrozem...
Kawa 09:16, 14 mar 2018

Reniu hej hej
jesteś i już planujesz
rysunek pierwsza klasa
ren133 09:23, 14 mar 2018

makadamia napisał(a)
Ooo, sama rysowałaś te plany? tego z murkami nie rozumiem zupełnie, ten z liniami prostymi do mnie gada.

Na prawo od ścieżki nie będzie trawnika tyko kosodrzewina? Fajnie

U mnie remont od początku maja. Jeśli napiszę, że będzie zrywanie i ocieplanie stropu, wymiana elektryki, zrywanie części podłogi i wymiana wszystkich drzwi wewnętrznych (z dostosowywaniem - czyt.: kuciem - otworów pod nowe), wymiana schodów - czy to Cię pocieszy?

Na serio nie podejrzewałaś mnie chyba o takie zdolności
Te z liniami prostymi są autorstwa magnolii a ta druga wersja z naniesionymi murkami to moja sprawka. Z tymi murkami chodzi o coś takiego https://pl.pinterest.com/pin/353321533258591380/
http://www.jothompson-garden-design.co.uk/landscape-and-garden-portfolio/show-garden-japan/
I muszę Cię wyprowadzić z błędu ... na prawo od ścieżki jest trawnik a kosodrzewina jest naprzeciwko (przed świerkami) kilka sztuk pomiędzy stipą

Z tym remontem trochę mnie pocieszyłaś i nie zazdroszczę Ci tego kłucia jakie Cię czeka ...
ren133 09:25, 14 mar 2018

nawigatorka napisał(a)
Rysunki autorstwa takiego jak myśle?

Oczywiście
Fajnie Asiu, że zaglądasz Co myślisz o tych projektach? Zostać przy tym co z magnolią ustaliłyśmy? A dylemat stąd, że eM jednak jest za liniami falistymi
ren133 09:32, 14 mar 2018

Kawa napisał(a)
Reniu hej hej
jesteś i już planujesz
rysunek pierwsza klasa

Ale który?