Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

jankosia 23:28, 14 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Jeśli pojadę to z eMem i z przyczepką ... a wtedy możesz zabrać się z nami Dam Ci znać

Tylko nie 5 minut przed wyjazdem Fajnie A napiszesz mi wcześniej co to za szkółka żebym mogła zerknąć czy jest tam co dla mnie? Kurde, wiesz co... jest taka szkółka pod Łodzią, Konstantynów albo Aleksandrów, ale cholera ani nazwy ani adresu. Tam kupowałam mojego dużego platana w naprawdę dobrej cenie i małpie ogony w dużo gorszej Ale facet miewał rozmaitości i mógłby mieć tego buczka. Jutro zacznę tłumaczyć Tomkowi o którą szkółkę mi chodzi to może będzie w stanie określić adres chociaż mnie więcej to byś zawsze jakiś tam telefon w necie znalazła Dzisiaj już śpi bo padnięty strasznie- wynajęłam go dzisiaj z pilarką i daliśmy czadu Jutro spytam to ci najwyżej na priv napiszę
lojalna_ 07:52, 15 kwi 2016

Reniu slicznie tulipanki sie z buksikami komponują.

Tez sie z nich ciesze wygladaja dostojnie jak roze tylko nie wiem czemu naiwnie myslałam ze sa bardziej białe niz żółte .

Zakupy sie kroją super masz
ren133 08:37, 15 kwi 2016

jankosia napisał(a)

Tylko nie 5 minut przed wyjazdem Fajnie A napiszesz mi wcześniej co to za szkółka żebym mogła zerknąć czy jest tam co dla mnie? Kurde, wiesz co... jest taka szkółka pod Łodzią, Konstantynów albo Aleksandrów, ale cholera ani nazwy ani adresu. Tam kupowałam mojego dużego platana w naprawdę dobrej cenie i małpie ogony w dużo gorszej Ale facet miewał rozmaitości i mógłby mieć tego buczka. Jutro zacznę tłumaczyć Tomkowi o którą szkółkę mi chodzi to może będzie w stanie określić adres chociaż mnie więcej to byś zawsze jakiś tam telefon w necie znalazła Dzisiaj już śpi bo padnięty strasznie- wynajęłam go dzisiaj z pilarką i daliśmy czadu Jutro spytam to ci najwyżej na priv napiszę

Fajnie by było co bliżej to bliżej
ren133 08:39, 15 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
Reniu slicznie tulipanki sie z buksikami komponują.

Tez sie z nich ciesze wygladaja dostojnie jak roze tylko nie wiem czemu naiwnie myslałam ze sa bardziej białe niz żółte .

Zakupy sie kroją super masz

Dziękuję Jolu ... powiem Ci, że ja też spodziewałam sie bardziej białych ale w sumie nie ma co narzekać nawet fajnie wyglądają
siakowa 08:43, 15 kwi 2016

żółty na wiosne az tak nie razi co?
anna_t 09:02, 15 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Są u Zymona Pokazałabym Ci zdjęcia ale sama jeszcze nie dostałam chyba Pan zapomniał ... ale mogę jutro mu przypomnieć Chcesz?

chcę jaką wybrałaś?bedziesz po nią jechała czy ci wysyła?
anna_t 09:03, 15 kwi 2016

magnolia daje rade w pełnym słońcu?
siakowa 09:04, 15 kwi 2016

anna_t napisał(a)
magnolia daje rade w pełnym słońcu?
marzena tak ma
anna_t 09:21, 15 kwi 2016

siakowa napisał(a)
marzena tak ma

o to super
ren133 09:25, 16 kwi 2016

siakowa napisał(a)
żółty na wiosne az tak nie razi co?

To prawda ... a poza tym to nie do końca jest żółty raczej kremowo-limonkowy naprawdę super komponuje się z buksikami