Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

Kim 23:03, 18 lip 2021

Aga ale masz cudnie wszystko takie dopieszczone zaglądam na świdosliwy masz już fajne duże drzewka,ja kupiłam taki patyczek i aż się zastanawia czy ma sens sadzić takie coś ,bo za nim to urośnie to śmiech ogarnia
Widzę że jeszcze spory teren do ogarnięcia masz ważne że plany są to pojdzie szybko
Johanka77 23:35, 18 lip 2021

Agi2006 napisał(a)
I to na co czekam od dawna. .....zaczyna kwitnac powojnik Jan Paweł II

Johanka77 23:37, 18 lip 2021

Agi2006 napisał(a)
I trochę starych nowości szczególnie na prośbę Marty
Placyk z kostki gotowy i miskanty dzielone na wiosnę dostaly żwirek w nogi

No powiem Ci... naprawdę dorodne!
Martka 10:43, 19 lip 2021

Aga, takich widoków nam szczędziłaś? Czy ładnie to tak? Bujne trawy, czosnki, lawenda, krwisty klon, pięknie uporządkowana przestrzeń, jestem usatysfakcjonowana Plany nowe - będzie czad! Z czego planujecie murek?
edi75 10:49, 19 lip 2021

ŁaŁ ale masz piękne miskanty
Agi2006 13:26, 26 sie 2021

Kurcze ale mam zaległości. Ponad miesiąc mnie tu nie było. Ale to tak jest jak chce się iść na urlop to trzeba pracować po godzinach żeby dochowac terminów .
Agi2006 13:28, 26 sie 2021

Juz nadrabiam zaległości. Najpierw u siebie a potem może uda mi się odwiedzić zaprzyjaźnione wątki
Agi2006 13:31, 26 sie 2021

Rojodziejowa napisał(a)
To i dla moich jest nadzieja

A jakie to są?

Asia to gracillimus. Są coraz wyższe i szersze. Przed chwilą zrobiłam im nowe fotki w deszczu.

Agi2006 13:35, 26 sie 2021

Kim napisał(a)
Aga ale masz cudnie wszystko takie dopieszczone zaglądam na świdosliwy masz już fajne duże drzewka,ja kupiłam taki patyczek i aż się zastanawia czy ma sens sadzić takie coś ,bo za nim to urośnie to śmiech ogarnia
Widzę że jeszcze spory teren do ogarnięcia masz ważne że plany są to pojdzie szybko

Hej Bożena. Cofnij się u mnie w wątku do tyłu to zobaczysz jakie patyki sadzilam. Sąsiadki myslaly ze borówki centralnie w kwaterach posadziłam. Urosły błyskawicznie. Juz drugi sezon je przycinam
Agi2006 13:41, 26 sie 2021

Martka napisał(a)
Aga, takich widoków nam szczędziłaś? Czy ładnie to tak? Bujne trawy, czosnki, lawenda, krwisty klon, pięknie uporządkowana przestrzeń, jestem usatysfakcjonowana Plany nowe - będzie czad! Z czego planujecie murek?

Marta dziękuję za te przemile slowa A murek chyba będzie ze zwykłych bloczków betonowych a później się go dopiesci jakoś. .... Ja się upieram przy murku a mąż wolałby łagodną skarpę ze schodami obsadzona roślinami. Ja niekoniecznie jestem za takim rozwiązaniem bo mam już jedną skarpę i ciągle walczę z chwastami i skrzypem. ...