Dlatego mamy problem bo żadnemu nie można odmówić uroku. Ale najgorsze, ze trzeba to trawsko zakupić i to w sporych ilościach. W necie sadzonki ok 9zł za marna sztukę. chyba pójde z torbami, a maż mnie eksmituje ....
Witaj,
Piekny dom i swietna elewacja, aczkolwiek przyciagnal mnie do Ciebie tytul, bo choc jestem bykiem to wczesniakiem i powinnam byc blizniakiem (i nie czuje, gdy rymuje i zawsze mam problem z podejmowaniem decyzji
I ja wpadam się przywitać po sąsiedzku, zapowiada się piękny ogród,myślę że pomysłów Ci nie zabraknie. Co do berberysu to jest piękny, można go formować i ładnie się przebarwia ale ma jedną wadę potwornie kłuje jamam trzy krzaczki ale tak posadzone aby nie były bezpośrednio dostępne.
Dodany 10:48, 02 mar 2015
, edytowany o 10:54, 02 mar 2015
A obecnie u mnie na tapecie jodły, gracki a przed nimi werbena patagońska i cisy farmen w rzędzie....
Lub jodły , gracki a przed nimi róże bonica.
Kto jest za???
Dzięki Efffa za głos. U nas dziś paskuuuuuuudnie. Śnieg, wiatrzysko, tyłek urywa. Muszę chyba jeszcze więcej drzew posadzić na tej mojej górce bo mnie wywieje... W końcu z ogrodu minimalistycznego wyjdzie las.