Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

Agi2006 18:04, 19 wrz 2021

Rojodziejowa napisał(a)

Tak też fajnie

Wiaan 21:01, 19 wrz 2021

Twój ogród jest przepiękny Jestem zauroczona, po tych fotkach utwierdzilam się też w przekonaniu, że swidosliwa podoba mi się jak jest wokół niej przestrzeń. Wracam ciągle oglądając
Rojodziejowa 21:15, 19 wrz 2021

Ja jeszcze wróciłam spytać, jakiego to Klona masz przy tarasie?
Johanka77 22:16, 19 wrz 2021

Agi2006 napisał(a)

Jaki ten klon jest mocny tutaj! No mega!!!

Chyba pójdę w tego ambrowca jednak
Johanka77 22:18, 19 wrz 2021

Agi2006 napisał(a)

Asia dziękuję Ale powiem Ci ze ta część po lewej stronie coś mi nie pasuje.za dużo tam chaos w stosunku do poukladanych rabat po sąsiedzku. Wrzucam fotki tej rabaty z różnych stron.

No ja Ci powiem szczerze… mi te trzmieliny tam z tyłu zgrzytają. Czy tam derenie.
Takie krzaczory nie w Twoim stylu.

Trzeba troszeczkę rozluźnić tę rabatę
Agi2006 19:03, 20 wrz 2021

Wiaan napisał(a)
Twój ogród jest przepiękny Jestem zauroczona, po tych fotkach utwierdzilam się też w przekonaniu, że swidosliwa podoba mi się jak jest wokół niej przestrzeń. Wracam ciągle oglądając

Wiaan dzieki! I masz rację ze śś potrzebuje przestrzeni i oddechu. Ona ma królować i nie może być przytloczona wyższymi bylinami. Max. do 50 cm. Śś ma takie fajne pogiete pnie i one muszą być widoczne. Takie moje spostrzeżenia
Agi2006 19:04, 20 wrz 2021

Rojodziejowa napisał(a)
Ja jeszcze wróciłam spytać, jakiego to Klona masz przy tarasie?

Asia to zwykły podstawowy autropurpureum
Agi2006 19:07, 20 wrz 2021

Johanka77 napisał(a)

Jaki ten klon jest mocny tutaj! No mega!!!

Chyba pójdę w tego ambrowca jednak

No świeci z daleka. Podobnie jak red baron. I jedno i drugie dostałam w prezencie. Ogród miał być z założenia zielono biało lekko fioletowy. Ale doszło jeszcze bordo. ....Ambrowce są piękne. Tez bym chciała
Agi2006 19:14, 20 wrz 2021

Johanka77 napisał(a)
7

No ja Ci powiem szczerze… mi te trzmieliny tam z tyłu zgrzytają. Czy tam derenie.
Takie krzaczory nie w Twoim stylu.

Trzeba troszeczkę rozluźnić tę rabatę

Asia krzaczory dereniowe musze zdyscyplinowac tzn. przycinać je również w sezonie tak jak to robi Wiola. Teraz pod koniec sezonu juz się rozkładają i razem z olbrzymimi matronami tworzą chaos. Zostawiam na razie te rabatę do wiosny. Teraz dumam nad płytami do ogrodu. Potrzebuję na ścieżki i na plac pod altanke i basen. Na razie prym wiodą krawężniki betonowe 30 x 100 i płyty chodnikowe 50 X 50.
Rojodziejowa 20:22, 20 wrz 2021

Agi2006 napisał(a)

Asia krzaczory dereniowe musze zdyscyplinowac tzn. przycinać je również w sezonie tak jak to robi Wiola. Teraz pod koniec sezonu juz się rozkładają i razem z olbrzymimi matronami tworzą chaos. Zostawiam na razie te rabatę do wiosny. Teraz dumam nad płytami do ogrodu. Potrzebuję na ścieżki i na plac pod altanke i basen. Na razie prym wiodą krawężniki betonowe 30 x 100 i płyty chodnikowe 50 X 50.

Mnie te derenie tam nie przeszkadzają. Tak sobie wyobrażam, że kulki na ich tle będą fajnie wyglądać.

Chyba przeoczyłam tą altankę... gdzie ona będzie?