Twój ogród jest przepiękny Jestem zauroczona, po tych fotkach utwierdzilam się też w przekonaniu, że swidosliwa podoba mi się jak jest wokół niej przestrzeń. Wracam ciągle oglądając
Wiaan dzieki! I masz rację ze śś potrzebuje przestrzeni i oddechu. Ona ma królować i nie może być przytloczona wyższymi bylinami. Max. do 50 cm. Śś ma takie fajne pogiete pnie i one muszą być widoczne. Takie moje spostrzeżenia
No świeci z daleka. Podobnie jak red baron. I jedno i drugie dostałam w prezencie. Ogród miał być z założenia zielono biało lekko fioletowy. Ale doszło jeszcze bordo. ....Ambrowce są piękne. Tez bym chciała
Asia krzaczory dereniowe musze zdyscyplinowac tzn. przycinać je również w sezonie tak jak to robi Wiola. Teraz pod koniec sezonu juz się rozkładają i razem z olbrzymimi matronami tworzą chaos. Zostawiam na razie te rabatę do wiosny. Teraz dumam nad płytami do ogrodu. Potrzebuję na ścieżki i na plac pod altanke i basen. Na razie prym wiodą krawężniki betonowe 30 x 100 i płyty chodnikowe 50 X 50.