Tess
17:23, 20 lut 2015

Zakładam ten wątek w celu pokazania, jak rośliny nie zimozielone wyglądają zimą.
Pomysł nie jest mój, zaczerpnęłam go z wątku Agnieszki z Kwadratowego, dlatego pierwszy post jest autorstwa Agnieszki, skopiowałam go.
Wklejamy tu tylko to, czego tytuł wątku dotyczy.
Proszę także nie pisać postów o treści: "zaznaczam, będę oglądac" itp.
Nie trzeba już w wątku nic pisać, żeby go wrzucić do obserwowanych - służy do tego zielony link pod tytułem wątku "dodaj do obserwowanych".
Pomysł nie jest mój, zaczerpnęłam go z wątku Agnieszki z Kwadratowego, dlatego pierwszy post jest autorstwa Agnieszki, skopiowałam go.
Wklejamy tu tylko to, czego tytuł wątku dotyczy.
Proszę także nie pisać postów o treści: "zaznaczam, będę oglądac" itp.
Nie trzeba już w wątku nic pisać, żeby go wrzucić do obserwowanych - służy do tego zielony link pod tytułem wątku "dodaj do obserwowanych".