Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

rozark 15:48, 25 kwi 2015

czekam na relację
11stokrotka 17:39, 25 kwi 2015

Dziękuję Karolciu za zorganizowanie spotkania i zaproszenie do siebie. Było wspaniale. Towarzystwo wyśmienite, zakupy zrobione, brzuch pełny . Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wkrótce.
Nikita 20:10, 25 kwi 2015

Dzięki Carola za ekstra spotkanie i gościnę (czytaj: wspaniałą wyżerkę). Rewelacyjnie spędzony dzień !!! Naprawdę było super !!!

Znowu coś wykopujesz dla nas??? Jak tak dalej pójdzie, zostanie ci sam mechownik....
Juzia 20:18, 25 kwi 2015

Widziałam twój kącik z czereśnią? Fajny kwadracik z tulipkami

A Ty nic nie pokazujesz!!! Nieładnie
popcorn 20:26, 25 kwi 2015

Dziewczyny, ja nie zaglądałam od wczoraj, a tu taki ruch!
Dziękuję ze przyjechaliście, Robertowi za wożenie, wszystkim za wspaniałą wyżerkę i prezenty!! (w większości już posadzone!) i przemiłe towarzystwo

fotek praktycznie nie mam

tu w oczekiwaniu wszystkie czerwone tulipki z ogródka trafily do wazonu

Tu zakupy dzisiejsze i prezenty!
2 ciemierniki korsykańskie, 1 ciemiernik NN bez kwiatków, o dziwnych liściach, brunnera, 2 nowe zuraweczki, czysciec welnisty, stopowiec himalajski prezent od Magdy, leszczynowiec od Krysi, dereń od Moniki, nie załapały sie róże od Bożenki!!!

A tu na dowod ze cos jednak przygotowalam sama i zostalo NIE ZJEDZONE!! przyjedziecie jutro???

popcorn 20:27, 25 kwi 2015

Juzia napisał(a)
Widziałam twój kącik z czereśnią? Fajny kwadracik z tulipkami

A Ty nic nie pokazujesz!!! Nieładnie

Dopiero wczoraj rozkwitły, a nie miałam czasu focic Jutro nadrobię zaległości
jankosia 20:49, 25 kwi 2015

Karolina, napiszę tylko u Ciebie bo głowa strasznie boli i muszę to przespać. Było bardzo sympatycznie. Nie wiem o co chodzi z tym bałaganem w nazwie wątku i tymi uwagami dziewczyn ale one cię chyba podpuszczają Ogródek masz niewielki ale natężenie roślin na jeden metr kwadratowy jest tak duże że ja sobie tego latem nie wyobrażam - to taka mini dżungla musi być Nie dziękuję jeszcze raz za zawilce i kolejną jeszcze inną niż dotychczas kocimiętkę za to dziękuję za spotkanie. Odwiedziłyśmy sobie jeszcze Małgosię na sekundę i ogród Kasi Luizy w którym wiadomo było że się zakocham - co też się stało

P.S. Roślinka ode mnie to baptysja. Też ją będę miała pierwszy raz.
Dzięki jeszcze raz.
Tylko takich kurczaczków żal... Musisz sprosić rodzinę na niedzielny obiad
popcorn 21:04, 25 kwi 2015

Moniko, dzieki serdeczne Rodzina na Mazurach, chcac nie chcac beda kurczaki 3 razy z rzedu na obiad haha
Latem u mnie jest busz U Kasi - wiadomo - przepięknie! I ta przestrzeń

Baptysja, baptysja.. muszé zapamiétac
Kasya 21:08, 25 kwi 2015

Fajnie wam dzien minał

A ja 10 h w ogrodzie i ledwo zyję
jankosia 21:08, 25 kwi 2015

A ktoś mi jeszcze może tu powiedzieć czy do Kasi to końcówka w numerze telefonu to 48 czy 59? Bo mam dwa kontakty "Kaśka" i już zwątpiłam.
A przestrzeń to wiesz, jak ty w takim tempie będziesz anektowała pole sąsiada to w końcu stanie się twoje przez "zasiedzenie"