Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 17:01, 24 maj 2015

Polinka, pozdrawiam!
Marzenko, również!
popcorn 20:06, 24 maj 2015

Posadziłam hoste od Bogdzi; nie mogła być wczoraj tak ładna pogoda jak dziś? Złośliwość losu...

Rozsypałam 2 wiaderka kompostu wzdłuż żywopłocika-kiedyś buksikowego; Ladnie ruszył, ale zanim się rozkrzewi mina jeszcze ze 2-3 lata pewnie. No ale z własnych sadzonek = gratis
Dosadziłam tamże do końca rabaty buksikow, nie bardzo jest termin na przesadzanie - młode przyrosty jeszcze jasne.. hmm.. mam nadzieje mi nie padną. Teraz dobrze to wygląda, jest kontynuacja. Podlałam całą obwódkę. Od wczoraj wypełniłam cala taczkę chwastami. Nie mam pojęcia skąd ich taka masa i tyle na dzisiaj

Mam siewki... agrestu. masakra! I na patyku - nowej brzoskwini zawiązało się mnóstwo brzoskwinek. Niesamowite, roczny patyk...
Bob kwitnie pełną para. Większość pomidorów wzięła się i rośnie, nawet musiałam wilki wyłamać gdzieniegdzie. Podlałam konewka z nawozem pomidorki i stipe, niech rosną
Zagłosowaliśmy, ale coś mi się wydaje ze Duda wygra
Bogdzia 20:19, 24 maj 2015

Widzę że hosta dotarłaAnitka sama sie zaofiarowała ja dostarczyc. Fajnego mamy łącznika.
popcorn 07:54, 25 maj 2015

Bożenko, nie-dziękuję! Juz rośnie razem z innymi Buziaki!
Anitka wpadła jak po ogień, nawet kawy nie chciała, posiedziałyśmy chwile na ławeczce i poleciała dalej

miłego dnia!
jankosia 14:42, 25 maj 2015

Tak sobie siedziałam przy kawce, grzebałam w sieci i trafiłam na taką stronkę:

http://carolynsshadegardens.com/

To tak a propos twoich mysich uszków ostatnich
popcorn 14:45, 25 maj 2015

Dzięki za linka i hosty imienniczki moje to standardowe Blue Mouse Ears. Dzieki za sobotę

pozdrowka!!
popcorn 15:11, 25 maj 2015

Birma (+Laos i Wietnam) w planie na 3 tyg styczeń-luty 2017
http://spolecznosc.fly4free.pl/blog/1082/inle-lake/
Margarete 16:03, 25 maj 2015

Toboe Karolka tez dzieki za fajnie spedzona razem sobotę, zagadałam wszystkich na amen...wiem, mam taka wadę, staram sie nad nia panować... ale czasem mi nie wychodzi
Nie pożegnałam sie z Toba nawet, gdzies i umknełas
Buziaki zostawim !
popcorn 16:26, 25 maj 2015

Małgosiu, no costy, fajnie opowiadasz! I zwięźle i do rzeczy Miałam ciocie, która jak zaczynała opowiadać, to mijały dluuugasne chwile, z wszystkimi watkami pobocznymi, a do sedna przechodziła jak już wszyscy zapominali o czym to ona miała mowic

To prawda, zniknęłaś zobaczymy sie niedługo, na pewno buziaki!
yolka 16:35, 25 maj 2015

Twój ogród znam, podglądałam go juz wcześniej, teraz oficjalnie sie po nim rozejrzę. Pozdrawiam