Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

kitek81 09:00, 07 wrz 2015

byłam i zostawiam pozdrowienia
popcorn 09:00, 07 wrz 2015

Krysiu, super, dzięki! Ale Tobie też by się przydały, pewnie?? jak upoluję, gdzieś, tanio/a może w sklepie jakimś, dam znać do B może wpadnę jutro? dzisiaj M późno wraca.

Reniu, dzięki, wzajemnie! Podlało, porządnie, czasu więcej bo podlewać nie trzeba będzie
popcorn 09:00, 07 wrz 2015

kitek81 napisał(a)
byłam i zostawiam pozdrowienia
dziękuję, wzajemnie
ren133 12:12, 07 wrz 2015

popcorn napisał(a)
Monika, pisz co z benexa Jeszcze Margarete ma dać znać i zamawiam, powoli Tak, żeby na przyszły weekend doszły i żebym mogła Wam rozdać w Skierniewicach

Padało całą noc, lżej i mocniej, mokro jest, wreszcie

Na skrzynki w K. w takim razie mus polować. Ale jakoś mało mi się uśmiecha jeżdżenie tam w okolicach 7mej rano W życiu nie widziałam tam plastikowych skrzynek, kartonowe i owszem... ale one nie zdają rezultatu bo namakają i się rozpadają. Musi być plastik.

Jakby ktoś był na Śląsku, to są po 1 zł, ale od nas daleko...
http://olx.pl/oferta/skrzynki-plastikowe-na-pieczarki-grzyby-owoce-CID757-ID9WJHW.html#0e27282044

miłego dnia!

Poczekasz na mnie z tym zamówieniem do wieczora?
popcorn 12:14, 07 wrz 2015

spokojnie, poczekam do piątku
popcorn 20:03, 07 wrz 2015

Podziabałam trochę. Do 18.30 czekałam na gościa który miał przywieźć doniczki w zamian za parę bylin kopanych. Ale nie przyjechał
posadziłam w dziurach po wyschniętych runiankach nowe, te z doniczek - nawet ładnie się ukorzeniły. Większość sadzonek (z 10?) wykorzystałam. Zostało mi wiaderko ziemi - po wkopywaniu runianki, wypełniłam nią i ziemia z worka kilkanaście doniczek (m.in. po runiance) i posadzonkowalam żurawki. Jak tak dalej będę ciachać, to z tych na rabatach niewiele zostanie

akwarium mi cieknie.. kolejny raz, już nie naprawiam, widocznie silikon nie wytrzymuje ciśnienia tych 300 litrów... zamówię nowe. Lamie się tylko, bo to 500 zl ale zlikwidować mi szkoda...
popcorn 20:07, 07 wrz 2015

Mala_Mi napisał(a)
Podążam Twoim śladem... ode mnie.....
Gość pole orze.. shit.. a gorczyca posiana. Zapytaj czy będzie jeszcze orał i coś robił wiosną.. bo nie koniecznie teraz musi tam coś siać.. Orze by ziemie na grubej skibie zostawić na zimę..

Kwitnie u ciebie wszystko tak pięknie, że aż mam focha na swoje kwiatuchy

Co to jest deszcz????

Ania, dmucham w Twoja strone, niech popada! Gorczyca skielkowala dopiero, a po ulewnym deszczu zmylo ja w dolki i na pewno nierowno skielkuje.

Niestety gosc wybronowal tez juz i chyba ozimine posial, bo nie wyglada to pole jakby mialo w ostrej skibie na zime czekac... ech. Kwitnie czesc roslin, ale ze nadzgane to wyglada wcale wcale niezle nie miej focha, cudnie masz
Bogdzia 21:59, 07 wrz 2015

Zaglądam i czytam o Waszych zakupach a mnie po tym lecie nic sie nie chce kupowac.No może krokusy kupię.
popcorn 07:34, 08 wrz 2015

Bozenko, jakbys cos wypatrzyla w sklepie B..x, to daj znac, czwasrtek-piatek bede zamawiac
kitek81 09:15, 08 wrz 2015

a co będziesz zamawiać?