Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 07:59, 17 wrz 2015

Bernek dzisiaj sie wysyla. Zamawialam w niedziele i wczoraj musialam interweniowac, bo maja tyle wysylek ze sie nie wyrabiaja mam nadzieje dzisiaj wysla i kurier u mnie jest jutro. Nie sadzilam ze bedzie problem z wysylka
popcorn 08:08, 17 wrz 2015

Nikita napisał(a)
Carola, wiesz przecież że 3 godziny snu mi w zupełności wystarczą, więc z porannym wstawaniem nie ma problemu. A że na Bałuckim Rynku nigdy nie robiłam ogrodowych zakupów, więc chętnie zobaczę co tam ciekawego mają.

Szalu nie ma ogrodowo, ale czasem można coś ciekawego wyhaczyc Mnie tam rajcuje część "pchlego targu" - pelna śmieci ze stryszków i piwnic żeby nie powiedzieć śmietników i ludzi-sprzedawców na których lepiej uważać Ale czasem za grosze można perełki wypatrzeć
Nikita 08:08, 17 wrz 2015

Ok, dobrze by było, żeby jutro doszła przesyłka.
Jak tam lista chciejst na Skierniewice zrobiona???

edit: Hurra. Pchli targ też mnie interesuje!!!
Byłaś dzisiaj u nas na bazarku?
popcorn 08:13, 17 wrz 2015

listy nie robię, bo ona potem puchnie a tak może coś z listy zapomnę haha
poluje na nowe/inne hosty i żurawki (szybkorosnące, do dzielenia), trybulę leśną którą pokazała Monika stronę temu, skoro to Skierniewice może nowe ciekawe odmiany malin, jeżyn będą? do posadzenia za płotem. I to tyle A Ty, jak tam lista zakupów?
Nikita 08:31, 17 wrz 2015

Ja poluje na nowe hosty …mam poszerzoną rabatkę cieniolubną więc będę KUPOWAĆ!!!
Może jeszcze jakieś ciekawe trawki będą…

Jadę na bazarek….może się jakoś dokuśtykam, bo wczoraj w nocy nogę skręciłam…Byłam z psem na spacerku, zobaczył kota w krzakach i… jak nie ruszył za nim, nie zwracając w ogóle uwagi, że po drodze „podciął” mi nogi. Sierciuch cały zadowolony wrócił po chwili, a ja leże jak długa na środku chodnika i się zebrać nie mogę. Klucze od mieszkania mi gdzieś wypadły (szukałam pod zaparkowanymi autami), ręka boli, noga w kostce boli…ledwo do domu doszłam. Zastanawiałam się czy nie jechać na pogotowie…ale posmarowałam maścią (dla sportowców na wszelakie stłuczenia) i dziś mimo opuchlizny jest już troszkę lepiej.
Ensata 08:33, 17 wrz 2015

Nie moge czytac o tych waszych 3h snu, ide sobie
popcorn 08:34, 17 wrz 2015

ojej, może na prześwietlenie idź? Bo jak Ty z nami będziesz chodziła, jak się okaże nie daj Boże ze coś więcej niż zwichniecie to jest?
popcorn 08:35, 17 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Nie moge czytac o tych waszych 3h snu, ide sobie
Gosia, ja jak nie spie z 8-9 ciegiem, to niezywa jestem Tylko Magda to robocop, do tego ze zdolnosciami ktorym zwyklym smiertelnikom brakuje (facetom!). A jak gotuje!
Nikita 08:48, 17 wrz 2015

Carola, nie trzeba prześwietlenia...ja coś o zwichnięciach wiem, mój syn średnio raz na pół roku wracał z zawodów ze zwichniętą, skręconą lub stłuczoną nogę, o zerwanych wiązadłach już nie wspomnę...
Jutro będę cała i zdrowa!!!

PS. A z tym Robokopem to już lekka przesada...ja przecież zwykła kobitka jestem...no może troszkę z małym zacięciem do "drobnych, damskich robótek".

Pa, pa... lecę na bazarek.
popcorn 08:53, 17 wrz 2015

Ala! Jak to czytam to mnie boli!

Haha, zwykła kobitka, Ty? weź przestań
Byłam raniutko na bazarku, przytargałam co nieco
miłego dnia!