Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

AgataP 10:12, 16 mar 2016

Karola kusisz bardzo... ale do sierpnia nie wiem czy da się tak uskładać kasę... skarbonka pęcznieje ale nie w zawrotnym tempie

Jak Gabi? Lepiej się czuje? U mnie młody dziś ma ostatni dzień, w dodatku mają jakiś maraton na 5 km. Śmiałam się, że padnie plackiem już po 500 metrach, nie ma wyobrażenia ile to jest 5 km ale niech biegnie...
popcorn 10:21, 16 mar 2016

Agatko, ja wiem. Ale ciągnie mnie. I wtedy mogę wziąć urlop. Gabi pojechałaby z M pod Augustów, a ja bym była wolna
I to byłby chyba najlepszy kierunek jeśli zbierze się nas grupa tych 9 babek. Wszędzie indziej czekałoby nas podróżowanie raczej transportem zbiorowym, co przy takiej grupie jest uciążliwe jeśli nie niemożliwe. W 5 osób w Meksyku nie wchodziliśmy do co 2go busa. W Wietnamie braliśmy 2gie lub 3cie kolejne połączenie, czekając, bo 5 biletów już nie było.
Ale zobaczymy jeszcze. Pogadamy w sobotę

Powodzenia w biegu! Spory dystans jak na malucha
Młoda nadal w domu, wczoraj o 17tej znowu 37,9 dzisiaj doszedł kaszel.. ech
AgataP 10:38, 16 mar 2016

popcorn napisał(a)
Agatko, ja wiem. Ale ciągnie mnie. I wtedy mogę wziąć urlop. Gabi pojechałaby z M pod Augustów, a ja bym była wolna
I to byłby chyba najlepszy kierunek jeśli zbierze się nas grupa tych 9 babek. Wszędzie indziej czekałoby nas podróżowanie raczej transportem zbiorowym, co przy takiej grupie jest uciążliwe jeśli nie niemożliwe. W 5 osób w Meksyku nie wchodziliśmy do co 2go busa. W Wietnamie braliśmy 2gie lub 3cie kolejne połączenie, czekając, bo 5 biletów już nie było.
Ale zobaczymy jeszcze. Pogadamy w sobotę

Powodzenia w biegu! Spory dystans jak na malucha
Młoda nadal w domu, wczoraj o 17tej znowu 37,9 dzisiaj doszedł kaszel.. ech

Wiem Karola, znam to uczucie... pogadamy

Ja wychodzę do ogrodu, najpierw odgarnę śnieg a potem będę kopać.
Młody padnie jak długi już po wyjściu z szatni hahahah ale sie napalił niech idzie, oczywiście zapomniał zgody podpisanej i wychowawczyni już SMS pisała do mnie... standard...
popcorn 10:41, 16 mar 2016

u nas śnieg stopniał wczoraj, zupełnie nie ma...
milej pracy! Ja jestem zawalona robota, a jakoś tempo mi osłabło.. dzisiaj znowu pobudka przed 3cia Przekręciło mi się totalnie...
popcorn 10:41, 16 mar 2016

Shit
to jak???
http://www.fly4free.pl/indonezja-lub-sri-lanka-z-europy-od-566-pln/?utm_source=f4f&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&key=4psyL4P4GpSheQaD
popcorn 12:43, 16 mar 2016

W L. wczoraj jeszcze pelno maczki kostnej. I buksy w 6-cio pakach.

popcorn 14:15, 16 mar 2016

Czy tu cos widac? Sarenki sobie leza i sie grzeja w slonku.

Wiosna
AgataP 14:15, 16 mar 2016

Niestety mączka kostna nie przy psie, chyba że posypię trawnik i nie będę musiała pożyczać glebogryzarki tudzież wertykulatora
Buksszpany w Auchan też są, nawet w lepszej cenie raczej.
Ja już po pracy w ogrodzie śniegu nie ma, trawnik zagrabiony w połowie
popcorn 14:17, 16 mar 2016

fajowo
Ja te maczke kupuje pod warzywa, zeby nie jesc sztucznych nawozow. Reszte sypie sztucznymi.
pozdrawiam
AgataP 14:47, 16 mar 2016

popcorn napisał(a)
fajowo
Ja te maczke kupuje pod warzywa, zeby nie jesc sztucznych nawozow. Reszte sypie sztucznymi.
pozdrawiam

A no widzisz pod warzywa może w przyszłym roku, na razie mam obornik przekompostowany w formie próchnicy z dowozem pod dom

A sarenki? kurna jakaś podpowiedź hahaha