Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 15:16, 14 mar 2016

Tak
suuper! jupi!
AgataP 19:34, 14 mar 2016

popcorn napisał(a)
Tak
suuper! jupi!

Karola masz instruktaż u mnie
AgataP 19:36, 14 mar 2016

popcorn napisał(a)
Agatko, foty, plis. I co potrzebne. Bo mnie te zlacze powalaja, masakra. Mam cala siate a polowa nie pasuje ups
Zapewne dalabym rade, tyle ze jakas niemoc czuje jak sobie o tym w ogole pomysle.. heh.
I z tym minutnikiem super pomysl, jak to dziala??
A filtr masz?

Mam linie z kompensacja, powinno wszystko smigac...
dziekuje

Nie mam filtra, chyba taniej mnie wyjdzie wymienić linię na nowo
Jak będziesz miała pytania o elementy po poszukam u kogo kupowałam, wszystko pasuje do siebie a złączki z marketu
popcorn 19:36, 14 mar 2016

suuper, niebawem zajrze, tylko Mloda nakarmie.. shit 9latke... taka slaba :/
AgataP 20:02, 14 mar 2016

popcorn napisał(a)
suuper, niebawem zajrze, tylko Mloda nakarmie.. shit 9latke... taka slaba :/

się nie spieszy... się zdąży

masz przypuszczenia co Jej dolega? u mnie Zośka temperaturę miała dwa dni i tylko temperaturę nic więcej, potem jak ręką odjął...

popcorn 20:06, 14 mar 2016

jakis wirus. Pokasluje troche i tyle... i 37.9 kolo 17tej :/
jutro tez nici ze szkoly
dzisiaj nawet o lekcje nie dzwonilam, bo nie miala sily wstac :/
yolka 20:12, 14 mar 2016

Czytam o choróbsku u córci. Zatem zdrowia zyczę, przyjdzie ciepło i wiosna to przegoni wirusy. Mnie tez w tym roku w styczniu dopadł taki jeden i do tej pory trzyma. W życiu nie miałam takiej jazdy, czekam więc na wiosnę z utęsknieniem.

Miałam dziś siać pomidory, ale zrobię to jutro

Jestem bardzo ciekawa twoich egzotycznych zasiewów - to dopiero będą nowalijki, a nie jakieś sałaty i szczypiory...
Margarete 00:28, 15 mar 2016

U mnie zasypało na biało.....całkiem ładny zimowy obrazek ma za oknem......i las w śnieżnych czapach...........ale ja wole wiosne............
Niech już przyjdzie, dzis zaczęłam działanie w ogrodzie, miałam plany na jutro... a tu zonk.......zima
Dobrze ze nie powycinałam dzis wszystkiego...a korciło mnie żeby ciąć ...poczułam wiosne

Buziaki i pozdrowienia dla Gabrysi !
Edyta10 05:22, 15 mar 2016

Karola, może masz namiary na szkółki bylinowe lub CO w Twoich okolicach, jakieś adresy czy telefony? kojarzę tylko w Ksawerowie zaraz za Portem... będę szukała bylin w kwietniu a w sumie w Twojej okolicy miałabym najbliżej..
popcorn 07:06, 15 mar 2016

Gabi już lepiej. Dzisiaj ja zatrzymam jeszcze w domu, ale od wieczora nie ma gorączki. Tego się trzymam

Moj ulubiony sprzedający na alle ma róże, większość odmian mam, polecam, ładne niemieckiej jakości sadzonki, świeżutkie. Kiedyś z Krysia kupowałam

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4379615

Edyto, możemy się umówić na sobotę którąś, kwietniowa, to się spotkamy i objedziemy te szkółki. Bedzie najłatwiej. Jak nie chcesz to wymyślę te adresy, z telefonami gorzej.

Yolka zdrowiej!

Gosia, u nas tez biało. Ups. Zasypało moje kupki siana na trawniku, bo nie zdążyłam ich wynieść - taczka w garażu nie wyjęta jeszcze wiosennie

Dzisiaj znowu nie śpię od 3ciej, Młoda gadała przez sen, śpi ze mną i kicha, nie zasnęłam już więcej

miłego dnia!