Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

AgataP 09:53, 19 kwi 2016

popcorn napisał(a)
Ania,
pod Hala trzeci weekend już handlują Może w przyszłą niedziele się sama wybiorę w charakterze sprzedawcy
Korę załatwił mi wujek z tartaku, zapłaciłam 300zl z transportem, chyba słabo wyszło, ale przynajmniej mam...

Agatko, omijam te stoiska jak mogę, bo pewnie bym coś kupiła. Nie mam miejsca i nie mam kasy. W sobotę wyjechałam kolo 6tej Dobry czas

Lamie ja w rekach, na duze kawałki skacze Młoda, jakoś damy rade. Rebaka nie przewiduje kupować, nie mam drzew żeby się potem przydał.

pozdrawiam, miłego dnia!

Karola korę tanio można upolować w OBI ostanio była coś koło 6-7 zł za duży wór, na dodatek możesz sobie towar u nich zamówić i odebrać na magazynie, no i koło mnie też mają, może nie piękną ale nadaje się do ogrodu. W tamtym roku płaciłam 5 zł. Wysypałam całą rabatę z RH. Transport możesz zamówić u mnie Ja spokojnie w bagażniku wożę 15 worków kompostu bez składania foteli,a już nie mówiąc że można je wyjąć Może szkoda dłoni Karola.
popcorn 09:54, 19 kwi 2016

Teraz juz za pozno Odezwe sie za dwa lata hehe
Dzieki. Naprawde

pozdrowka
AgataP 09:59, 19 kwi 2016

popcorn napisał(a)
Teraz juz za pozno Odezwe sie za dwa lata hehe
Dzieki. Naprawde

pozdrowka

No to pamiętaj na przyszłość
popcorn 10:00, 19 kwi 2016

anna_t 10:00, 19 kwi 2016

popcorn napisał(a)
Ania,
pod Hala trzeci weekend już handlują Może w przyszłą niedziele się sama wybiorę w charakterze sprzedawcy
Korę załatwił mi wujek z tartaku, zapłaciłam 300zl z transportem, chyba słabo wyszło, ale przynajmniej mam...

taaak?? jezu a ja szukam jakiegoś info na necie i znalazłam tylko ze w tamtym roku w majówkę zaczęli..to w niedzielę pojadę
jeśli starczy Ci na około 50m2 to dobry interes
anna_t 10:03, 19 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Karola korę tanio można upolować w OBI ostanio była coś koło 6-7 zł za duży wór, na dodatek możesz sobie towar u nich zamówić i odebrać na magazynie, no i koło mnie też mają, może nie piękną ale nadaje się do ogrodu. W tamtym roku płaciłam 5 zł. Wysypałam całą rabatę z RH. Transport możesz zamówić u mnie Ja spokojnie w bagażniku wożę 15 worków kompostu bez składania foteli,a już nie mówiąc że można je wyjąć Może szkoda dłoni Karola.

o to tą kolo Ciebie brałam chyba w tamtym roku, w workach 60l?
popcorn 10:08, 19 kwi 2016

Jak rozłożę to się okaże, ale myślę ze starczy...
Jak będziesz w niedziele i będzie dobra pogoda, to będę
Teraz stoją w głębi, mocno z tylu, trzeba od tylu podjechać, bo tam gdzie rok temu jest parking dla Secesji
popcorn 10:09, 19 kwi 2016

anna_t napisał(a)

o to tą kolo Ciebie brałam chyba w tamtym roku, w workach 60l?
Moja jest z tartaku 50 km stad, wiec to raczej na pewno nie jest ta sama
anna_t 10:23, 19 kwi 2016

ale to jest po tej stronie politechniki co sukcesja czy co expo?
ja pisałam o tej korze do Agaty
popcorn 10:31, 19 kwi 2016

Po tej stronie co Expo, przed Expo (od mojej strony), w glebi. Trzeba skrecic za Expo w prawo i objechac, nie pamietam nazwy ulicy.. albo zaparkowac w "starym"miejscu i przejsc pare krokow za budynek obok samolotu..