Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 08:18, 21 kwi 2016

Magda, ciesze sie. M pogrzebał, chodzi, na starym paliwie Odpalać trzeba na "żółwiu" niskim biegu i potem szura. Uch... dzisiaj koszenie i rozkładanie linii kroplujacej i kory, ale to dopiero po 16tej Pogoda zapowiada się super.

Super ze przyjedziecie i się zobaczymy. Korę przywiózł mi wujek z tartaku, 30 zl płaciłam, chyba niezbyt dobry interes bo gruba i muszę ja teraz łamać. No ale już mam. Za rok kupie jak człowiek w workach w markecie

Madzen
, za parę dni będą

pozdrawiam, miłego dnia!!!
anna_t 08:51, 21 kwi 2016

Karola odpiszę u Ciebie, nie jadę do Opatówka, muszę tuje od chwastów uratować
i strasznie dziękuję za zaproszenie, tego szkoda mi najbardziej bo to kolejne które mnie ominie ;/
ale widzimy się w Niedzielę pod expo?
AgataP 09:53, 21 kwi 2016

popcorn napisał(a)
Gosia, upieke drozdzowce ze swiezym rabarbarem, moze sernik na zimno. Sushi. I jakas salatke. Costam bedzie, bez brawury. Do zobaczenia

Karola a ja bez Opatówka mogę na wyżerkę ? drożdżowe było pycha z dżemem, a teraz z rabarbarem mhmmmm jak u Babci... No teraz o niczym innym nie myślę, takie ciepłe ciacho z kruszonką....

Ja w sobotę mam Mamę u siebie, a po południu jak się uda to jadę oblukać bukszpany, jak mi się spodobają to przytulę kilka do siebie Będę wracać z kierunku Zduńska Wola hahahah
AgataP 09:55, 21 kwi 2016

popcorn napisał(a)
Magda, ciesze sie. M pogrzebał, chodzi, na starym paliwie Odpalać trzeba na "żółwiu" niskim biegu i potem szura. Uch... dzisiaj koszenie i rozkładanie linii kroplujacej i kory, ale to dopiero po 16tej Pogoda zapowiada się super.

Super ze przyjedziecie i się zobaczymy. Korę przywiózł mi wujek z tartaku, 30 zl płaciłam, chyba niezbyt dobry interes bo gruba i muszę ja teraz łamać. No ale już mam. Za rok kupie jak człowiek w workach w markecie

Madzen
, za parę dni będą

pozdrawiam, miłego dnia!!!

Karola a może należy wyczyścić filtr powietrza w kosiarce, u mnie jak Adam (maż) wyczyścił, to rusza z kopyta nim zdążysz odpalić )
Luteczka 09:56, 21 kwi 2016

popcorn napisał(a)
Super lepszy rydz... Gosia kupuje magnolie?

Mam nadzieję że magnolia będzie, to Małgosia obiecała,że kupi
Dzięki za zaproszenie
popcorn 10:00, 21 kwi 2016

Ania, szkoda! w niedziele jak będzie dobra pogoda, to tak

Agatko, zapraszam na ciacho kurcze to kto w końcu jedzie do Opatówka? Jedno auto? buu dzięki za cynk nt filtra powietrza, pogmeramy.

pozdrawiam!
popcorn 10:00, 21 kwi 2016

Luteczka napisał(a)

Mam nadzieję że magnolia będzie, to Małgosia obiecała,że kupi
Dzięki za zaproszenie
jankosia 15:36, 21 kwi 2016

No właśnie pisałam u Małgosi że towarzystwo nam się wykrusza. Ode mnie to już nikt nie został
popcorn 15:48, 21 kwi 2016

kicha
11stokrotka 16:56, 21 kwi 2016

Karola, do Opatowka jedzie tylko Małgosia, Bozenka, Madzia i my dwie z Łodzi plus Jankosia że ZW?