Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 10:12, 29 maj 2016

Ensata napisał(a)
Karola, co to za biala roze? swietna jest. Spotkania zazdroszcze
niestety nn, potwor. Ale cudna jest, zdrowa i pachnie.
popcorn 10:13, 29 maj 2016

Madzenka 10:44, 29 maj 2016

Karolina na zdjęciach u Bogdzi wyglądasz jak własna córka, czy Azja tak odmładza czy endomondo?
jankosia 10:54, 29 maj 2016

Hmgmg... Chciałabym tylko nieśmiało przypomnieć o obiecanym zdjęciu
popcorn 15:50, 29 maj 2016

Madzen, jasne cały dzien leje wode. Kupilam sobie rano w LM nowy waz. Musialam jechac pilnie bo stara zlaczka sie zuzyla i waz odpadal od przylacza, nie bylo mowy o podlewaniu.
Kupilam przy okazji zlaczki do linii kroplujacej. Wymyslilam ze rozloze ja na rabacie wzdluz podjazdu i przy hortkach i umbrach. Tam nie zaroslo jeszcze. A kolejne 200mb dokupie i rozloze w lutym 2017.

Monika, jutro poszukam jakiejs starej foty, jesli mam w ogole. Te co mi w gruncie zostaly wygladaja jak te w doniczkach.
popcorn 15:54, 29 maj 2016

Podlewanie na dwa weze nie jest zle
Do tego w razie wyjazdu wakacyjnego sasiadce bedzie wygodniej podpinac weze do zlacżek od linii.
Prxy okazji podlewania piele troche, musze sie przejsc i pozbierac teraz te chwasty z trawnika.
Gocha 10:42, 30 maj 2016

Karola jak fajnie było Cię poznać. Ja bardzo często gościłam u ciebie na wątku ale tu tak strasznie tłoczno i gwarno zawsze że nie śmiałam się wtrącać. Teraz będę bardziej wylewna i zostawię też i ja czasami parę słów. Kobieto ile Ty masz energii i siły i faktycznie coś musisz sobie chyba zapodawać - ja też to chcę. Zainteresowałaś mnie tym drobnym handelkiem roślinnym- ja mogłabym część roślin już podzielić i może bym też o tym pomyślała. Tylko ewentualnie jak mogłabyś mi powiedzieć jak Ci idzie sprzedaż przez internet. Może parę groszy można by uzbierać na jakieś inne zakupy ogrodowe. Karola a które Ty ciasto piekłaś- chyba nie próbowałam żadnego drożdżowego a szkoda. Jeszcze raz bardzo się cieszę że Ciebie poznałam jak i całą grupę łódzką
popcorn 10:46, 30 maj 2016

Gocha, wzajemnie! Milo było
Nie śmiałaś się wtrącać? No wiesz! Im gwarniej tym weselej
Piekłam z rabarbarem, trochę gniotowate wyszło, bo cieple wiozłam i się zaparzyło w bagażniku... następnym razem będzie lepsze

allegro, olx.. wiadomo, cena czyni cuda czasem idzie czasem nie. ale coś tam, czasem...
renatamama3 12:01, 30 maj 2016

Karola ,wiesz że jesteście (Pabianice ) zgłoszeni do konkursu podwórko Nivea ?
popcorn 12:03, 30 maj 2016

hmm a co to za konkurs? Poszukam, pozniej. Mieszkam na wsi obok